Nextstart 4K Pro acilma sorunu

salon106

Üye
Konular
2
Slm next start 4k por ürünüm açılırken kesiklik donma takılma yapıyor bilgisi olan varmi ne yapabiliriz...

Maaleaef yazılım güncellemesi gerekiyor ağurlık var, uygulama açmak için tuklayınca geç algılama geç açma vs var. Güncelleme gelir beklemek gerekiyor.

ben androıd tv box tamırı yapıyorum bana gonderın bakayım yapıp gondereyım bana özeldem yazın bende sıze doneyım telefonuzu yazın

Projectivy launcher yükledim, açılma sırasındaki, kasma, titreme, donma sorunlarını yapmıyor artık, ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim...

Bende de aynı box var. Son gunlerde, tv den giriş seçiyorum,i ama tv box u görmüyor. Kumandadan açılmıyor. Enerji girişini ayırıp takıyorum düzeliyor.
Fabrıka yarlarınamı döneyim.

evet fabrika ayarlarına dönün yine olmaz ise projectivy launcher ı deneyin. ben amatörüm yardımım bu kadar kusura bakmayın...iyi günler..

Bir arkadaşım için o cihazı getirtmiştim malesef yazılımsal olarak sorunlu fabrika ayarlarına da aldım ancak nafile.Bazı programları açarken önce siyah ekran gelip sonra açılıyordu ayrıca arayüz olarak kasılmalar oluyordu,dizi film izlemeye engel değil ancak kendime almaktan vazgeçtim 7 yıllık cihazım daha hızlı ve stabil(h96max).En iyi hale projectvy launcher ile geliyor tek önerim bu olacaktır

Projectvy deki ekran sürekli değişiyor nasıl kapatabılırım.next için Baska basıt launcher varmı.benımde cihaz da kapattığım halde yeşil işikyanıyor

Geliştirici seçenegi aç sonra altta performance CPU aktif et düzelir cillop gibi çalışıyor ses sorunu bende var ama oda duzelticem

Konuyu görüntüleyenler

Geri