ben cihazı zaten her gün fişden çekerim ha bu benim tarzım yoksa çekmiyenler çoktur sürekli açık tutmak stanby da olsa saçma geliyor bunun marka ile alakası yok cihazını alıp kendin nexte götür usb filan böyle ugraşmana gerek yok yazılımsal saçma 1 sorunun var gibi yani yüzlerce satıyor bu cihazlar 1000 lerce baya da kullanan var denk gelmiştir yada android 14 guncellemesi genel olarak sorunluydu dreamstar olanlar da aynısını diyodu bilemiyorum son durum ne bu konuda ben and 12 de bıraktım bir şekidle yer yokdu direndim guncellemedimNext star 4K Google cıhazımdakı arıza hala devam edıyor. Buradan indiridiğim , sıfırlama dosyası ile açmaya , yeniden kurmaya çalışdım. Uzun sğreden sonra evvelsi günkü, usb cıkar tak işlemi yaptım. Zorla açıldı. Dün yıne açılmadı, aynı usb bellek ile açmaya calısdım olmadı. Belleği çıkardım, açıldı , yeniden 45 dakıkada kurdum. Evvelsi gunde, dünde dışardan hiç bir uygulama kurmadım. Aklıma bir sey gelıyor. Havalar ısınddı, gıhaz elektriğe baglı olunca ısınıyormudur.
Bu gün denediğimde, yine açılmadı. Bıkdım artık bu cıhazdan, ya XIOMI yada HIREMCO alacağım..