NEXTSATAR 4K GOOGLE TV BOX

Next star 4K Google cıhazımdakı arıza hala devam edıyor. Buradan indiridiğim , sıfırlama dosyası ile açmaya , yeniden kurmaya çalışdım. Uzun sğreden sonra evvelsi günkü, usb cıkar tak işlemi yaptım. Zorla açıldı. Dün yıne açılmadı, aynı usb bellek ile açmaya calısdım olmadı. Belleği çıkardım, açıldı , yeniden 45 dakıkada kurdum. Evvelsi gunde, dünde dışardan hiç bir uygulama kurmadım. Aklıma bir sey gelıyor. Havalar ısınddı, gıhaz elektriğe baglı olunca ısınıyormudur.
Bu gün denediğimde, yine açılmadı. Bıkdım artık bu cıhazdan, ya XIOMI yada HIREMCO alacağım..
ben cihazı zaten her gün fişden çekerim ha bu benim tarzım yoksa çekmiyenler çoktur sürekli açık tutmak stanby da olsa saçma geliyor bunun marka ile alakası yok cihazını alıp kendin nexte götür usb filan böyle ugraşmana gerek yok yazılımsal saçma 1 sorunun var gibi yani yüzlerce satıyor bu cihazlar 1000 lerce baya da kullanan var denk gelmiştir yada android 14 guncellemesi genel olarak sorunluydu dreamstar olanlar da aynısını diyodu bilemiyorum son durum ne bu konuda ben and 12 de bıraktım bir şekidle yer yokdu direndim guncellemedim

Cıhazı fabrikaya yolladım, cıhazda sorun yok dıyerek, geri gönderdiler..
ben cihazı zaten her gün fişden çekerim ha bu benim tarzım yoksa çekmiyenler çoktur sürekli açık tutmak stanby da olsa saçma geliyor bunun marka ile alakası yok cihazını alıp kendin nexte götür usb filan böyle ugraşmana gerek yok yazılımsal saçma 1 sorunun var gibi yani yüzlerce satıyor bu cihazlar 1000 lerce baya da kullanan var denk gelmiştir yada android 14 guncellemesi genel olarak sorunluydu dreamstar olanlar da aynısını diyodu bilemiyorum son durum ne bu konuda ben and 12 de bıraktım bir şekidle yer yokdu direndim guncellemedim

gidebiliyosan yüz yüze hallet bence yada tekrar yolla açılmıyan cihazı sorun yok diyip yollamazlar herhalde sanırım and 14 sorunlu ama bilmiyorum yuklemedim
Ben İzmir de ıkamet edıyorum. Izmır servısine yönlendırıyorlar. Orası bile, 3 vasıtadan sonra 1 km yürümem gerekıyor. Bu sıcakda mümkün değil..
Kaldıkıi, servis bile tv box hakkında bilgili değil. Sadce uydu recevirleri saıyor ve kuruyır.

Ben İzmir de ıkamet edıyorum. Izmır servısine yönlendırıyorlar. Orası bile, 3 vasıtadan sonra 1 km yürümem gerekıyor. Bu sıcakda mümkün değil..
Kaldıkıi, servis bile tv box hakkında bilgili değil. Sadce uydu recevirleri saıyor ve kuruyır.
şu başlık açıklayıcı değil sorun filan diye daha net yaz yazanlar olur kullanlardan arıza filan diye ekleme yap böyle başlık çok anlamsız olmuş

Geçmiş olsun,sanırım size şans yüzde kaçsa sorunlu cihaz denk gelmiş hocam bazen elektronik eşyalarda marka farketmeksizin şans işi oluyor bende Nextstart4k şu an kullanıyorum ve neredeyse bu sıcakta yükleniyorum hertürlü APK ve Projectivy arayüzüde ana ekran yaptım hiçbir sorun yok.Cihaz çok stabil ve soğuk çalışıyor 35-40 derecede neredeyse.

Uyumlu Adaptör elinizde varsa bir denedniz mi? Bazen reset veya diğer sorunlarda adaptör arızalı olabillyor bu sorunlarada yol açabilir belki.
Ses sorunu projtivy lancher sonrası ara sıra oldu ayarlardan Ses bölümünde sorun olursa ekranses,gelişmiş ses ayarları otomatik olan yeri None yaparsanız gelir sonra yine otomatik olarak ayalayabilirsiniz.Bu cihazlarda bir USB girişli bir Airkumanda bulundurun.Ben birşeyi Ana ekran launcher sanırım tam hatırlamıyorum disable etmiştim kumanda bir anda killtlendi cihaz dondu neyseki ki kumanda çalıştı.Birde cihazın programlarını vb kaldırmayın bu ADB programıyla çalışır sonra hata verebilir,Disable edin.Kasma şikayetiniz varsa Geliştirici seçeneklerni açın,seçeneklerinden Animasyonları kapatın ve arkaplan işlem sınırınıda 2-3 yapabilirsiniz bu tüm android tlf,tablet,box hepsinde geçerli kasmalarda baya artı etkisi oluyor.Etkinlikleri saklayıda açabilirsiniz.Tabi cihaz sıfırdan başladığında.Arkaplan sınırlaması sıfırlanır.Yeniden ayarlayın.

Değişim olmaması garip ve Next adına yakışmamış,bence yapılmıyorsa değiştirilmesi lazım.

Son düzenleme:
senden rica kablosunun cihaza takılan ucundan fazla varsa o kabloyu kes fiş olan tarafada usb bağla bi usbye tak öyle dene özellikle çoklu priz kullanıyorsan yan yana takılan fişlerde bu sorunla karşılaştım aralarına boşluk bırakıp öyle bi deneyebilirmisin?

size sonucu aktaracagım. İlginize teşekkur.
Usb konusunu tam anlamadım. Cıhaz, 12 volt ıle çalısıyor. Usb takılan adaptörler, 5 volt değilmiydi. Ben yanlışmı anlıyorum..

ben 5 volt olarak biliyorum androidbox cihazların çoğunu bu yüzden böyle bilgi verdim ama sana tavsiyem 12 volt vaşka adaptör varsa onu dene yada voltmetre ölçer cihazın var ise adaptörü ölç tam akım vermemesindende yapabilir bunu çünkü okuduğumda fabrika ve servis çalışıyor demiş onlar senin adaptörü denemiyor kendi adaptörlerini deniyır bu yüzden olabilir bu dediklerimi bi dene istersen

ben 5 volt olarak biliyorum androidbox cihazların çoğunu bu yüzden böyle bilgi verdim ama sana tavsiyem 12 volt vaşka adaptör varsa onu dene yada voltmetre ölçer cihazın var ise adaptörü ölç tam akım vermemesindende yapabilir bunu çünkü okuduğumda fabrika ve servis çalışıyor demiş onlar senin adaptörü denemiyor kendi adaptörlerini deniyır bu yüzden olabilir bu dediklerimi bi dene istersen
Servıse tüm aksesuarları ıle gönderdım. Onların hangi adaptör ıle kullandıgını bılemıyorum. Size yazdıkdan sonra, cıhaza bakdım; 12 volt yazıyor. Elımde kullandıgım HIREMCO tvbox ait 12 volt adaptör var onda da denedım.
Çoklu prizdekı adaptörü, daha ilerdeki boş yere aldım, şimdilik acdı ama nereye kadar gıdecek, sık sık kapatıp açarak deneyeceğim. Cuma günüde Izmır servısıne götüreceğim.
İlginiz için teşekkur ederım.

Adaptör gerilimi, sabah, 11.90 volt.

Son düzenleme:
elımde, 13.5 volt, şarjlı makkap adaptörü var. Zarar verirmi acaba..

Yav bu nextlerde adaptör sorunu var galiba. Kutudan çıkan adaptörü çoklu prize bağlayıp next stick elektriğini oradan alırsam uzatma kablosundaki herhangi bir adaptöre dokununca çaatt diye ses gelip küçük çaplı bir çarpılma yaşıyorum. Gücü tv den ya da başka adaptörden alınca sorun yok

Servıse tüm aksesuarları ıle gönderdım. Onların hangi adaptör ıle kullandıgını bılemıyorum. Size yazdıkdan sonra, cıhaza bakdım; 12 volt yazıyor. Elımde kullandıgım HIREMCO tvbox ait 12 volt adaptör var onda da denedım.
Çoklu prizdekı adaptörü, daha ilerdeki boş yere aldım, şimdilik acdı ama nereye kadar gıdecek, sık sık kspstıp açarak deneyeceğim. Cuma günüde Izmır servısıne götüreceğim.
İlginiz için teşejjur ederım.
rica ederüm ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Geri