next start sesli arama sorunu

gulgen

Üye
Konular
1
Next Start box ürününü yeni aldım, sitenin youtube içeriği sayesinde.
Microfon tuşuna basıp birşeyler söylediğimde youtube içeriğinde arama yapıyor.
Misal bir uygulama içerisindeyken klavye ile yazıyorken orada mikrofon işareti çıktı diye kumandadaki mikrofon tuşuna basarak konuşuyorum,
beklentim orada klavyeden yazmak yerine söylediğim metnin yazılması şeklinde ama sonuç cihaz gidiyor konuştuğumu youtube içerisinde arayarak getiriyor.
Teşekkürler şimdiden.

Evet bende de durum aynı ama sorun google asistan ile ilgili sanırım her uygulamaya desteği yok , genelde youtube üzerinde arama yapıyor, ayarlarda bir yerde denk gelmişti hangi uygulamalarda işlem yapsın diye ama zaten orada bile tüm uygulamalar yoktu, yani her uygulamada asistanı kullanamıyoruz.

Evet bende de durum aynı ama sorun google asistan ile ilgili sanırım her uygulamaya desteği yok , genelde youtube üzerinde arama yapıyor, ayarlarda bir yerde denk gelmişti hangi uygulamalarda işlem yapsın diye ama zaten orada bile tüm uygulamalar yoktu, yani her uygulamada asistanı kullanamıyoruz.
Tüh ya, demek öyle, halbuki iyi olurdu olsaydı, dediğiniz menüyü ben de hatırladım ama orada hiç program yoktu.
Teşekkürler

Hiremco grande pro da da durum aynı. Müşteri hizmetlerini aradım, sağolsun bayağı ilgilendiler. Sorun kumandaymış. Başka kumandalarla denediler, çalıştı. Teknik birim çözüm bulacakmış 1-2 ay içinde.

Geri