Next Start Pro 4K Güncelleme ''OTA'' Dosyası

tekkan

Paylaşımcı
Konular
71
Selamlar

Next Start Pro 4K ''OTA'' güncelleme dosyası aşağıya bırakılmıştır.

⚠️ Oluşabilecek sorunlardan yükleyen kişi sorumludur. !! ⚠️

Yapmanız gereken tek şey indirdiğiniz ''update'' isimli dosyayı bir usb belleğe atıp , ''Ayarlar>Sistem>Hakkında>Yerel güncelleme'' kısmından usb belleğinizi seçip iki kez tıklamanızdır.

Önemli:
Güncelleme esnasında gücü kesmeyin. Kumanda üzerinde tuşlara basmayın . Güncellemenin bitmesini bekleyin. Cihazı yeniden başlatın.

Gözlemlediğim değişiklikler:

> Güvenlik düzeyi Şubat 2025.
> Ekran ve Ses ayarları alt menuler ek özellikler.
> Görüntü ve ses iyileştirmeleri. >>(tartışılır)
> Sistem optimasyonu.

Son düzenleme:
2024 olan Güvenlik yaması 5 şubat 2025 olarak güncellenmiş.

İlk acilista mediabox yaziyor suan eskiden mybox yaziyordu
Reis bu destek sayfasından diğer cihazlara da bak, senin cihaz hangisi ise onun güncelleme dosyasını indir kur. zaten yanlış dosya ise cihaz kabul etmez. Sen yine de dikkat et tabi.

Reis bu destek sayfasından diğer cihazlara da bak, senin cihaz hangisi ise onun güncelleme dosyasını indir kur. zaten yanlış dosya ise cihaz kabul etmez. Sen yine de dikkat et tabi.
Cihaz Duzgun Calisiyor Guncelleme Yapmassam da Olurmu

Cihaz Duzgun Calisiyor Guncelleme Yapmassam da Olurmu
Kafana göre reis. Ben de Next minix vardı en son güncelleme yapıp arkadaşa hediye etmiştim. Güncelleme ile cihaz da baya bir değişiklik yapılmıştı. Her zaman olmasa da cihazı güncellemek iyidir.

Kafana göre reis. Ben de Next minix vardı en son güncelleme yapıp arkadaşa hediye etmiştim. Güncelleme ile cihaz da baya bir değişiklik yapılmıştı. Her zaman olmasa da cihazı güncellemek iyidir.
64 gb lik sd kart var ortak alan olarak bicimlendirdim uygulamarin cogu onun icinde guncelleyince sd karti taniyamayabilir oyle olursa tekrar herseyi bastan kurmak hatta yeni sd kart almak gerekebilr boyle kalsin bozulana kadar devam edeyim saolasin senide yordum kusura bakma

64 gb lik sd kart var ortak alan olarak bicimlendirdim uygulamarin cogu onun icinde guncelleyince sd karti taniyamayabilir oyle olursa tekrar herseyi bastan kurmak hatta yeni sd kart almak gerekebilr boyle kalsin bozulana kadar devam edeyim saolasin senide yordum kusura bakma
Estağfurullah reis. Bir japon atasözünün dediği gibi ''Çalışıyorsa Kurcalama'' :)

Geri