Next Start Pro 4K Güncelleme ''OTA'' Dosyası

dediğiniz gibi simdi yaptım hdmi kablosunuda değiştirdim giriş yuvasınıda değiştirdim cecleri kapattım hdmi 2 de sunda nexstart yazısı geliyor google tv den öteyı geçmiyor tekrar kendinikapatıp açılıyor ama cihaz baslamıyor. reset atsam belki düzelirama atamıtorum

tamam öyle deneyeyim o menüler lazım . güncelleme doğru çunku sorunsuzaçıldı yukledi guncellemeı

denedim nextstar yazınca ok tusuna basılı tutuyorum yine google tv geciyor güvenli mod çıkmadı fişi takmadan da ok basılı tuttum olmadı

resetlemelazım tuş olmayıncada illaki tuş kombinasyonu olması lazım ama bulamadım

denedim nextstar yazınca ok tusuna basılı tutuyorum yine google tv geciyor güvenli mod çıkmadı fişi takmadan da ok basılı tuttum olmadı
Google tv yazısına geçse bile elinizi ''ok'' tuşundan çekmeyin biraz bekleyin.

Eve gidince tekrar deneyeyim.suanda düğüne geldim.google yazısı çıksa dahi bir iki dj daha tutmuştum o şekilde denemiştim ama olmamıştı bu sefer daha uzun beklerim. Arkadaslar Kaan beyin scroll YouTube kanalında incelemiş halbuki wifi yerleri av giriş yerleri reset butonu yeri hepsi var cokmu kar yapıyorlar sanki 1 tanecik reset butonu koysalarda dreamstar ve benzeri cihazlardaki gibi basitçe resetlesek . Daha 5 dk dahi kullanmadan insan cihazdan soğuyor insan. Halbuki coook eski next kullanıcısının hatırlamıyorum ama belki 25 sene önce almıştım next 8000xcam Hakan duruyor ve çalışıyor 2 adet almıştım ilk çıktığında. Eski next kalitesi ve desteği yok bence. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Eve gidince tekrar deneyeyim olmazsa yarın next arar yada yazarım nasıl iletişime geçiliyor da. Cumleden hayırlı geceler

simdi denedim ilk açtığımda cihazı 2 dk gibi sonra kendi kendine kapattı tekrar açıldı ama google tv yazısından ileri gitmiyor . devam ettiğimde en az 15 dk ok tuşu basılı bekledim google tv yazısındanöteyi gitmiyor . flaş ile kurtarma yazılımı gibi bişey varsa belki o sekşlde kurtulur reset sayfasına bu sekilde giremedim next yazısı cıkınca denedim fişe ilk takınca ok tusuna basılı dendim girmiyor . hdmi ekran ayarında 2160 30 hz yazıyor olmuyor olmuyor

Selamlar

Next Start Pro 4K ''OTA'' güncelleme dosyası aşağıya bırakılmıştır.

⚠️Oluşabilecek sorunlardan yükleyen kişi sorumludur. !! ⚠️

Yapmanız gereken tek şey indirdiğiniz ''update'' isimli dosyayı bir usb belleğe atıp , ''Ayarlar>Sistem>Hakkında>Yerel güncelleme'' kısmından usb belleğinizi seçip iki kez tıklamanızdır.

Önemli:
Güncelleme esnasında gücü kesmeyin. Kumanda üzerinde tuşlara basmayın . Güncellemenin bitmesini bekleyin. Cihazı yeniden başlatın.

Gözlemlediğim değişiklikler:

• Güvenlik düzeyi Şubat 2025.
  • Ekran ve Ses ayarları alt menuler ek özellikler.
  • Görüntü ve ses iyileştirmeleri.
  • Sistem optimasyonu.
  • Yapay zeka destekli resim oluşturma.

kaardeşim dediğin gibi yapıyorum sistem güncelleniyor derken tam ortalarda hata veriyor.... cx ile zipi açsam yüklermi

kaardeşim dediğin gibi yapıyorum sistem güncelleniyor derken tam ortalarda hata veriyor.... cx ile zipi açsam yüklermi
Zipi açarsanız cihaz dosyayı görmez., ismini değiştirdiğinizde bile görmez. Düzgün çalışan temiz bir usb bellek ile deneyin.

Son düzenleme:
yeni farkettim. hakkında bölümünde sistem güncellemesinin altında bende yerel güncelleme seçeneği çıkmıyor... en altta local çıkıyor ben hep ordan yapıyorsum.... yerel güncelleme seçeneği nasıl gelir????

yeni farkettim. hakkında bölümünde sistem güncellemesinin altında bende yerel güncelleme seçeneği çıkmıyor... en altta local çıkıyor ben hep ordan yapıyorsum.... yerel güncelleme seçeneği nasıl gelir????
Hocam sizin cihazınız tam olarak nedir? Usb'ye dosyayı atıp cihaza taktığınızda yerel güncelleme seçeneği çıkması lazım .

Flash takılı ama çıkmıyor

Ekli dosyalar

• IMG_20250825_191924.jpg
    IMG_20250825_191924.jpg
    3.2 MB · Görüntüleme: 3
Burada görünüyor flash bellek

Ekli dosyalar

• IMG_20250825_192238.jpg
    IMG_20250825_192238.jpg
    172.8 KB · Görüntüleme: 7
Selamlar

Next Start Pro 4K ''OTA'' güncelleme dosyası aşağıya bırakılmıştır.

⚠️Oluşabilecek sorunlardan yükleyen kişi sorumludur. !! ⚠️

Yapmanız gereken tek şey indirdiğiniz ''update'' isimli dosyayı bir usb belleğe atıp , ''Ayarlar>Sistem>Hakkında>Yerel güncelleme'' kısmından usb belleğinizi seçip iki kez tıklamanızdır.

Önemli:
Güncelleme esnasında gücü kesmeyin. Kumanda üzerinde tuşlara basmayın . Güncellemenin bitmesini bekleyin. Cihazı yeniden başlatın.

Gözlemlediğim değişiklikler:

• Güvenlik düzeyi Şubat 2025.
  • Ekran ve Ses ayarları alt menuler ek özellikler.
  • Görüntü ve ses iyileştirmeleri.
  • Sistem optimasyonu.
  • Yapay zeka destekli resim oluşturma.

Hocam merhaba benim TV nin çözünürlük 1366*768 bazı videolarda ekran kayma sorunu oluyor bu biraz can sıkıyor,bundan önce mi TV stick birinci nesilde ayarlarda "ekran pozisyonu" gibi bir ayar vardi düzeliyordu.Bu güncellemelerde de o gibi ayar var mı gözlemlediğiniz kadarıyla? Şu an için tek çözüm TV nin servis menüsünden overscan ayarı yapmak o da HDMI çıkıp girince eski haline geliyor..Bu Onvo servis menüsündeki yaptığım değişiklikler neden işlemiyor onu da anlamış değilim ? şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Hocam merhaba benim TV nin çözünürlük 1366*768 bazı videolarda ekran kayma sorunu oluyor bu biraz can sıkıyor,bundan önce mi TV stick birinci nesilde ayarlarda "ekran pozisyonu" gibi bir ayar vardi düzeliyordu.Bu güncellemelerde de o gibi ayar var mı gözlemlediğiniz kadarıyla? Şu an için tek çözüm TV nin servis menüsünden overscan ayarı yapmak o da HDMI çıkıp girince eski haline geliyor..Bu Onvo servis menüsündeki yaptığım değişiklikler neden işlemiyor onu da anlamış değilim ? şimdiden teşekkürler
Bu cihazda ekran ölçekleme bulunmuyor. ''Overscan'' ayarlarındaki tüm değerleri ''0'' a getirin.

Geri