Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Merhaba ben bu tvbox sticklerden felan pek anlamayan birisi olarak uygun birsey almak istiyorum ancak karar veremedim bilgili bir arkadas ilgilenebilir mi yardimci olursa cok mutlu olurum
bu kapışma olmaz box to box olur stick stick kapışır konuya dönersek çok fazla açılmış box tavsiye konusu var ucuz olan box hangisyse onu al lisanslı sanırım o da şuan için nextMerhaba ben bu tvbox sticklerden felan pek anlamayan birisi olarak uygun birsey almak istiyorum ancak karar veremedim bilgili bir arkadas ilgilenebilir mi yardimci olursa cok mutlu olurum
Xiaomi mi stick 4k kullanıyorum, 8gb hafıza yetersiz, çok sıcak havalarda stick donuyorMerhaba ben bu tvbox sticklerden felan pek anlamayan birisi olarak uygun birsey almak istiyorum ancak karar veremedim bilgili bir arkadas ilgilenebilir mi yardimci olursa cok mutlu olurum