NEXT START 4K VS XİAOMİ TV STİCK

semihbyz

Üye
Konular
14
Merhaba ben bu tvbox sticklerden felan pek anlamayan birisi olarak uygun birsey almak istiyorum ancak karar veremedim bilgili bir arkadas ilgilenebilir mi yardimci olursa cok mutlu olurum

Uygun fiyatla en uygunu benim buldigim next start 4k pro 2gb ram 32gb depolama realtek yonga seti arm cortex a55 işlemci

Merhaba ben bu tvbox sticklerden felan pek anlamayan birisi olarak uygun birsey almak istiyorum ancak karar veremedim bilgili bir arkadas ilgilenebilir mi yardimci olursa cok mutlu olurum
bu kapışma olmaz box to box olur stick stick kapışır konuya dönersek çok fazla açılmış box tavsiye konusu var ucuz olan box hangisyse onu al lisanslı sanırım o da şuan için next

Xiaomi mi stick 4k kullanıyorum, 8gb hafıza yetersiz, çok sıcak havalarda stick donuyor
Sitck değil box al ve dahili hafıza 8gb alma
Dreamstar nova 4k veya Next start pro 4k öneririm

Next pro olanı daha iyi normal nextstart 4k ile aynı fiyat her yönden next start 4k pro iyi normali alma.veya dreamstar veya oyun oynuyacaksan retro hiremco x6 pro onun fiyatı biraz pahalı onlarada bakabilirsin

Geri