Yardım Next Start 4K TV Box

eonder87

Üye
Konular
2
Merhaba arkadaşlar. Bu cihazı almayı düşünüyorum ancak IPTV konusunda yada retro emülatör kurma konusunda nasıldır emuelec çalışır mı ücretisz yerel kanalların olduğu Listeler çalışır mı? APK kurulabiliyor dendi ama ne kadar rahat çalışır onu merak ediyorum. Google TV arayüzüne sahip Dolby Vision HDR10 gibi lisansları da var Netflix gibi youtube gibi uygulamalarda 4K çözünürlüğü verebiliyor.

Benim Sorum rootlanıp Emuelec ve benzeri şeyler kurulabiliyor mu? Veya RetroArch kursam Launchbox kursam sorun yaşar mıyım?

merhaba yani aslında tüm cihazlar hemen hemen aynı apk ve retro konusunda birinde çalışan bişey sendede çalışır fiyatı çok iyi net al hatta dun arkadaşım da amazondan stick olanı almıştı kurduk birlikte eski oyunlar cadiilaac dınas street fghtr fılanz aten ufak dosyalar oyanrısn ps1 ps2 de hafıza bıraz yetmıyebılyıor onuda gerçi box 16 next sorun olmaz root olayını bılmıyorum ama genel olarak sorun yaşamazsın yani uygulamalar ile alakalı yaşanırsa herkes için aynı

Merhaba arkadaşlar. Bu cihazı almayı düşünüyorum ancak IPTV konusunda yada retro emülatör kurma konusunda nasıldır emuelec çalışır mı ücretisz yerel kanalların olduğu Listeler çalışır mı? APK kurulabiliyor dendi ama ne kadar rahat çalışır onu merak ediyorum. Google TV arayüzüne sahip Dolby Vision HDR10 gibi lisansları da var Netflix gibi youtube gibi uygulamalarda 4K çözünürlüğü verebiliyor.

Benim Sorum rootlanıp Emuelec ve benzeri şeyler kurulabiliyor mu? Veya RetroArch kursam Launchbox kursam sorun yaşar mıyım?
Dizi film için Filmplus bee tv avrupa maçlarında acestream kullanıyorum hiç sorun yaşamıyorum. GS maçları için rec,inat,iptv m3u arasında dönüyorum. Gölge'ye iyi diyorlar fakat zorla reklam izlettiği için kullanmıyorum.

Olay şu zaten benim odamda Mi Box S 4K 2. Nesil bir Android TV box var. Bu cihazın amacı bir nevi uydu cihazı gibi çalışacak. Sinyali Wifi'den alıp yerel kanalları IPTV ile açacak mutfakta annem eski bir beko 720p TV ile kullanacak. Ben de proje amaçlı Emuelec gibi harici yazılımları onun üzerinde çalıştırabilirmiyim düşüncesindeyim. Hani tek tkık ile IPTV ve youtube arasında gezecek.

Bir de Mi Box'ta RetroArch kurulumu epey sorunlu olmuştu her core dosyası çalışmıyordu. Çoğu APK Mi Box'a yüklenemiyor diye hata veriyordu bu cihazda da böyle kasıtlı engeller mevcut mu değil mi onu öğrenmek istemiştim.

valla o biraz dosya ile alakalı bende happychick kurdum retroarch dan daha kolay uyg olark oyun konusnda boş tuşlara iptvplayer fılan atıyablrsn button mapper ile yanı bişeler çözulebılıyor bence sorun çok çıkmadı bana genelde

Cihazı aldım fakat ses açma kısmı çalışmıyor sesi ne açiyor ne de kapatıyor. Aynı zamanda tv ded kullanılabilir diyor ama ben bunu yapamadım. Bu konuda bilgisi olan var mi

Cihazı aldım fakat ses açma kısmı çalışmıyor sesi ne açiyor ne de kapatıyor. Aynı zamanda tv ded kullanılabilir diyor ama ben bunu yapamadım. Bu konuda bilgisi olan var mi
1. çözüm:
Ayarlardan uzaktan kumandalar ve aksesuarlar seçeneğini bul. Uzaktan kumandadaki kurulum tuşları butonuna bas. Sıfırla de.

2. çözüm: Google asistanı açıp sesi maksimum yap de.

3. çözüm: Ayarlardan ekran ve ses seçeneğini bul. HDMI-CEC butonuna bas. Volume control kapat. Geri gelip Gelişmiş ses ayarları butonuna bas. None seç. Ondan sonra cihazı kapat aç yap.

Öneriniz sayesinde aldım.Herşey anlattığınız gibi. Yanlız tek bir sorun yaşamaktayım çözemezsem geri iade edeceğim.Sorunum arka plandaki uygulamaları nasıl silebilirim? Cevap için şimdiden teşekkürler.

Bende iade edip etmeme konusunda çok düşündüm.rootlu cihazların verdiği tadı alamadım.lisansla pek işim yok.ramide biraz düşük gibime geldi.amma ve lakin fiyatına göre iyi bir cihaz.yedekte yinede dursun kararı aldım.alpsmart 565x3 4/32 den memnunum.arka plandaki uygulamalar için Quick action apk sını kullanabilirsin iyi iş görüyor.tuşlara mousta atayabiliyorsun.bende size bir soru sorayım yeri gelmişken.cihazı fişe taktığımda açılış ekranında logo geliyor.sonra ekran kararıyor tekrar açma tuşuna basmak zorunda kalıyorum.sizdede öylemi.

Son düzenleme:
TV Quick Action yükledim ama arka plan silme yok yada beceremedim. Benim ayrıca xiaomi Mi Box S 4K ve Hiremco x6 pro box cihazım var burda Tv quick action arka plan silme çok güzel çalışmakta. Bu next star 4k da bunu beceremedim. Sorunuza gelince Projectivy Launcher yükledim ve ana olarak projectivy yaptığım için açılışda direk bu ana sayfa gelmekte. Yani tekrarlı açma tuşuna basma yaşamıyorum. O dediğiniz olay olmuyor.

içinde ayarlarda bir sürü ses ayarı var tv sesini kullan vs. gibi biraz karıştır çözersin

4k vs lisanslı cihaz program kuruluyor ip tv programları yada harici apk google tv özellikli rot olayını bilmiyorum ben aldım bir ay kullandım şuan boş duruyor

TV Quick Action yükledim ama arka plan silme yok yada beceremedim. Benim ayrıca xiaomi Mi Box S 4K ve Hiremco x6 pro box cihazım var burda Tv quick action arka plan silme çok güzel çalışmakta. Bu next star 4k da bunu beceremedim. Sorunuza gelince Projectivy Launcher yükledim ve ana olarak projectivy yaptığım için açılışda direk bu ana sayfa gelmekte. Yani tekrarlı açma tuşuna basma yaşamıyorum. O dediğiniz olay olmuyor.
Diğer cihazlara yüklemişsiniz gerçi
Düğmeler işlemler
Düğme ekle
Düğme işlem türü
Normal işlem
Tek basım
Özellik
Altlara gel
Son uygulamalar
Olması gerek.

Geri