Yardım NEXT START 4K & DREAMSTAR NOVA 4K

collapsed

Üye
Konular
9
Merhabalar. Smart TV ile artık olmayacağını anlayıp android box almaya karar verdim. Next Start 4K ve Dreamstar Nova 4K arasında kaldım. Next 500 lira daha ucuz sizce hangisini tercih etmeliyim hangisi üzmez sıkıntı çıkartmaz öneri de bulunursanız çok sevinirim.

Merhabalar. Smart TV ile artık olmayacağını anlayıp android box almaya karar verdim. Next Start 4K ve Dreamstar Nova 4K arasında kaldım. Next 500 lira daha ucuz sizce hangisini tercih etmeliyim hangisi üzmez sıkıntı çıkartmaz öneri de bulunursanız çok sevinirim.
Benim kullandığım ve tavsiye edebileceğim Dreamstar Nova 4K .Birkere alınacak bu fiyat bandındaki boxlar içinde

tabiki dreamstar nova 32gb dahili hafızası var hem type c tunneri var eğer bütçen yetiyorsa homatics4k r gold veya black al diyeceğim bunlar google lisanslı urun ama tabiki karar senin.

Ben hiremko matrix pro kullanıyorum cok memnunum tavsiye ederim çok güçlü ve çok amaçlı bir cihaz hatta bir üst modeli çıktı bundan daha kaliteli olacagını sanıyorum bol şanşlar.

amazon da 1100 tane yorum yazılan cihaz o fiyata alıp almamak tercih senin eline gelen hangi cihaz olursa olsun sorunlu olabilir 10 sene sorunsuz da olabilir dün next başlığında da yazdım standart kullanıcı olan kateğorideysen hani 1 netflix filan uyesi de belkı olursun veya uyesındır

1-lisanslı olsun ben hiremconun bazı pahalı cihazlarında filan göremedim bunu ytb netflx disney filan google arayüzlü lisanslı cihaz benim tercihimdir
2-box alıyosun yani box olarak kullanıcaksan tunermiş type c miş ıvır zıvır kutuyu çorba gibi yapsan da onları kullanıcakmısın muhtemelen usb bile kullanmazsın

benim sana tavsiyem genel kullancı olarak herkesin ortalama 2gb ram 8gb hafızalı a35 işlemci makinesi vardır birinde atıyorum 16 hafıza vardır birinde a55 işlemci oyun vs ile işim yok herkes ne kullanıyosa o diyosan da 1500 a gidip nexti al 500 de cebinde kalsın bunlar sonuçta bilinen cihazlar 1000 kişide 4 5 kışıye denk gelir arıza yapar cihaz bu neticede o cihazı kötü yapmaz şans tamamen

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim değerli düşünceleriniz için. Dreamstar Nova almaya karar verdim. Hem Tuneri kullanmayı düşünüyorum + olarak kumandası yeni nesil + hafızası da Next 4K'dan fazla olduğu için.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim değerli düşünceleriniz için. Dreamstar Nova almaya karar verdim. Hem Tuneri kullanmayı düşünüyorum + olarak kumandası yeni nesil + hafızası da Next 4K'dan fazla olduğu için.
en önemlisi tv olarak kullanıcak olduğun için en mantıklısı o hafızayı bence çok dert etme sanmıyorum 8 den yukarı çıkmazsın güle güle kullan

Evet evet satın alırken gördüm zaten 1 yıllık fiyatını karşılıyor tv+ gerçi nextte sanırım dsmart go hediye ediyor 1 yıl
o dsmartı amazon stick de geçen arkadaşım aldı vermedi amazon genelde vermiyebiliyor ya zaten d smart da bişe de yok :D 24 saat geri sarmalar filan var anten olayını bir tam ögren istersen forumda kullanlardan nasıl verimli mi kurması sonra box olarak dönmesi filan akıcı mı

Aradaki fark dreamstar novanın uydu yayınlarını aparat alırsanız(type c uydu turner) desteklemesi diğer bir değişle hem uydualıcı, hem box olarak kullanabilirsiniz ve depolaması 32 gb .Tabi o aparatı en son 500 görmüştüm şimdi 2 katı olmuştur.Her dakika herşeye zam geliyor malum.
Aparat;

extStart 4k sadece tvbox depolaması 16 gb 1 senelik digital platform üyeliği olabiliyor.İşlemcileri aynı amlogic y4,ram 2gb performans anlamında aynı cihazlar .
En büyük farkları bunlar başka öyle aman aman bir fark yok.Bütçeye ve isteğe göre seçilebilir.Uydu alıcınız TV veya harici varsa hiç masraf etmeyin Nextstart4k gayet stabil cihaz.16 gb 10 gb yakınıda boş olarak geliyor.

Aradaki fark dreamstar novanın uydu yayınlarını aparat alırsanız(type c uydu turner) desteklemesi diğer bir değişle hem uydualıcı, hem box olarak kullanabilirsiniz ve depolaması 32 gb .Tabi o aparatı en son 500 görmüştüm şimdi 2 katı olmuştur.Her dakika herşeye zam geliyor malum.
Aparat;

extStart 4k sadece tvbox depolaması 16 gb 1 senelik digital platform üyeliği olabiliyor.İşlemcileri aynı amlogic y4,ram 2gb performans anlamında aynı cihazlar .
En büyük farkları bunlar başka öyle aman aman bir fark yok.Bütçeye ve isteğe göre seçilebilir.Uydu alıcınız TV veya harici varsa hiç masraf etmeyin Nextstart4k gayet stabil cihaz.16 gb 10 gb yakınıda boş olarak geliyor.
yani çok da dert mi takarsın 1 usb de bnm 6 gb hafıza makına 7 8 uygulama var bılındık arada 1 2 sıl yapıyorum ama şuan full haliyle bile yer var

uydu alıcısı bide aparat bana biraz oturmadı hani tv lerin çogun m.ö değilse zaten vardır yoksa da nasıl verim veriyor bilemedim

tv de kendinden uydu alıcı yok tek sıkıntım bu benim o yüzden mecbur dreamstar novaya yöneldim yoksa xiaomi var ben de 2. nesil içerideki televizyonun kendi uydusu var onunla birlikte gayet yetiyor

Ben hiremko matrix pro kullanıyorum cok memnunum tavsiye ederim çok güçlü ve çok amaçlı bir cihaz hatta bir üst modeli çıktı bundan daha kaliteli olacagını sanıyorum bol şanşlar.
Pro ile pro max arasındaki tek fark hafızasının 128 gb olması bunun dışında tek bir değişiklik yok usb girişleri halen 2.0 bunu bile değiştirmemişler.

Novanın kumandasında rakam tuşlarıda var. Ben nova kullanıyorum ve memnunum.

Konuyu görüntüleyenler

Geri