Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam k.b yeni gördüm konuyu Cihazınızda sorun yok.Arkadaşlar çok önemli değil ama yedek olarak aldığım next start 4k cihazında smarttube uygulamasında vp9 hdr çözünürlüklerinde görüntü bu şekilde(tv hdr değil) sizde nasıl acaba.
Ekli dosyayı görüntüle 7003
Diğer çözünürlüklerde sorun yok.
Ekli dosyayı görüntüle 7004
Teşekkür ederim.sizdede alpsmart as565 cihazı vardı zannedersem.onda renkler konusunda bir sıkıntı yok.bendede aynı cihaz var.nextstar 4k da acaba codecle ilgili birşeymi diye sordum.ne yaptınız slimbox romu yükledinizmi alpsmarta.tekrar teşekkürler.Hocam k.b yeni gördüm konuyu Cihazınızda sorun yok.Bende şu an Nextstart4k taktım kullanıyorum. malum sıcaklar bastırdı ve en serin çalışan y4 amlogic işlemci bu serisinde ve soğutmasıda iyi.
Şimdi şöyle, TV HDR özelliği olması lazım;
Sıra ile Nextstart 4k chazda,Ayarlar-Ekran ve Ses-Gelişmişekran ayarları -Dinamik aralık biçim tercihi , SDR olan yer HDR veya (DolbyVision varsa içerikler bu Dolbyvisonsa Dollby visionada geçebilirsiniz ama dolby vision normal yayınlarda sıkıntı) bunu HDR yapalım cihaz kendini HDR modunda yeniden açtığında videoya baktığınızda renkler,siyak ve beyaz tonlaması canlılık SDR göre açartacak canlı görünecek.Ben Grundig TV öyle yapıyorum.
Bu DolbyVision,HDR vb çalışması için TV,Box,Verilen film,video neyse kısaca kullandığınız cihazlarda HDR desteği olmalı.Biri eksik olursa olmuyor.Örnek; Smart Youtubede HDR var(bu Netflix vb.. olur veya başka bir film platform bu HDR veya DolbyVision yayın vermesi gerekiyor) , Box ve TV'de HDR varsa ok'dirİzlersiniz.Umarım anlatabildim
Bu Dolby Vision vb..geçerli. Unutmadan konunun SmartTube ile alakası yok Hdr vermiş yayını zaten.Kolay gelsin.
Yok hocam fırsatım olmadı daha,ama verdiğimiz linkleri indirdim driverıma ekledim.Tekrardan teşekkür ederim sağolun.Teşekkür ederim.sizdede alpsmart as565 cihazı vardı zannedersem.onda renkler konusunda bir sıkıntı yok.bendede aynı cihaz var.nextstar 4k da acaba codecle ilgili birşeymi diye sordum.ne yaptınız slimbox romu yükledinizmi alpsmarta.tekrar teşekkürler.