Yardım Next start 4k açılmama sorunu

tdemirel

Üye
Konular
1
Merhabalar Arkadaşlar , ben next start 4 k kullanıcısıyım, cihaz kırmızı ışık yanıyor, kumanda ile açamıyorum, adaptörü çekip takınca , kumandayı görüp açılıyor, bu problemi gergin yaşıyorum, çözümü var mı bilmiyorum, yardımcı olursanız tesekkur ederim

Kumandanizin Pillerini Kontrol Edin Pillerde Sorun Yoksa Kumandanizin Ac Kapat Tusu Arizali Olabilir Kumandazi Tv Tamircisinde Test Cihazi İle Kontrol Ettirin Anlattiklarinizdan Yola Cikarak Kumanda Sorunu Diyebilirim Cihaz Fisi Sök Tak Yapinca Calisiyor Demissiniz Kumandada Bir Sorun Yoksa Cihazin İcinde Kumanda Led Sensoru Arizalanmis Olabilir.Bunlar Kisisel Gorusum.Saygılarımla.
Sorununuzu Cozerseniz Buraya Yazarsaniz Klavuz Olabilir.

Merhabalar Arkadaşlar , ben next start 4 k kullanıcısıyım, cihaz kırmızı ışık yanıyor, kumanda ile açamıyorum, adaptörü çekip takınca , kumandayı görüp açılıyor, bu problemi gergin yaşıyorum, çözümü var mı bilmiyorum, yardımcı olursanız tesekkur ederim
Lütfen başlığınızı kurallara uygun olarak düzeltiniz. Aksi taktirde uyarı alacaksınız

Kumandanızı, tlf amerasına dogru tutun, tuşlara basdıgınızda, ışık görüyorsanız, kumanda tarafı sağlamdır.
Bende aynı sorunu uzun süre yaşadım. Çeşitli çözümler denedım. İk olarak pilleri değiştrin.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Kumanda pillerini degiştirecegim, cihaz açılmıyor geceden sabaha, cihazdaki kırmızı ışık yanık duruyor, ama adaptörü çıkarıp takınca, kumandayı görüp açılıyor , cihaz ısıgı yeşil oluyor

Lütfen başlığınızı kurallara uygun olarak düzeltiniz. Aksi taktirde uyarı alacaksınız
1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.

Tesekkur ederim , kumandanın pillerini degiştirdim. Cihaz çalıştı, sorunum çözüldü.

Geri