İndirim🔥🔥 Next Kanky Link USB Bridge 890 TL - Tüm Android TV kutularını uydu alıcısına dönüştürün!

Extra kumandası yok. Sesli komutta yok. Atvtools ile numara değiştirebilirsiniz. Öteki türlü tek tek zaplıyorsunuz. Toplu kanal taşımada yok.
Cevap için teşekkür ederim box kumandası ile kanal değiştirmek zulüm olur almaya değmez

sonunda yapmışlar helal olsun

6 taksit yapmıyor. Ekranda yazan kredi kartlarından 4 tanesi mevcuttu bende hepsini denedim tek tek maximum 3 taksit yapıyor. Ürünü satın aldım gelmesini bekliyorum
Cihazdan memnunmusunuz eksikleri neler tavsiye edermisiniz teşekkürler

Şu anda kullanılan bir çok çeşit büyük ekran tv lerdeki DTV uygulaması dır. Usb olması haricinde tamamen aynı denilebilir ve takılacak cihazın kendi kumandası ile rahatça kullanılabilir.

Zapping hastası ve kumandası olmazsa olmaz diyenler haricinde linkteki bilğiler ışığında degerlendirerek alabilirler.

En büyük artısı sadece android cihazı olanlar için ilave kablo uzantısı kalabalığı ve kumanda fazlalığına gerek olmaması diye düşünüyorum.Linkteki konuya göz atarak farklılıklar için degerlendirmelerinizi o na göre yapınız derim.

Son düzenleme:
Amazon mobilde indirim var ama ilk alışveriş için olabilir ₺1000'ye ₺250 indirim. (Sepet 1000 TL'ye ulaşması lazım) Prime olanlara da vardır belki bakmak lazım.

bu cıhaz en çok çanak anten kullanıcıların işine yarayacaktır.telefona veya notbook a takıyorsun çatıya çıkıyorsun anten kablosunu baglıyorsun uyduyu ayarlıyorsun

bu cıhaz en çok çanak anten kullanıcıların işine yarayacaktır.telefona veya notbook a takıyorsun çatıya çıkıyorsun anten kablosunu baglıyorsun uyduyu ayarlıyorsun
Maalesef o şekilde işe yaramaz.lcd ekranlı android cihazı vardır usb den baglanıp kullanabilir lakin oda tam işe yaramaz denilebilir kaliteli satalite recever tarzı apk varsa bir nevi işe yarayabilir.

Çanak antende sinyali gösteren analog yada dijital cihaz şart ve onda zaten kablo girişi mevcut.

Ürünün kullanım alanı en sağlıklı şekilde apk yüklemeli olduğu için android işletim sistemi kullanan cihazlara yöneliktir ilerde windows linüx de uyarlanabilir hale gelecektir.

Son düzenleme:
sonuçta tv boxa kurulan uygula üzerinden uydu yayını seyredilecek nasılki bir uygulama kullanılıyor buda uydu yayınları uygulaması olacak pratik ve güzel bir icat zaten uydu izlenimi azalıyor o yüzden küçükmesi güzel

Geri