Next box güncelleme sonrası YouTube problemi

western

Üye
Konular
3
Merhaba arkadaşlar,
Benim next 4k boxda USB bellekte sıkıntı yaşayınca elektriği kesip açmıştım, kendi kendine güncelleme yaptı.
Şu anda AIDS ile baktığımda Android 14 Upside down cake gözüküyor.
Başta ATV launcher olmak üzere bir sürü programda sıkıntı yaşıyorum.
Ama öncelikli problemim, kendi YouTube programını devre dışı bırakınca, YouTube linklerinde smarttube, New pipe ya da tizientube çıkmıyor, sadece browserla açma seçeneği çıkıyor.
Benzer problemi yaşayan veya önerisi olan var mı acaba?

Merhaba arkadaşlar,
Benim next 4k boxda USB bellekte sıkıntı yaşayınca elektriği kesip açmıştım, kendi kendine güncelleme yaptı.
Şu anda AIDS ile baktığımda Android 14 Upside down cake gözüküyor.
Başta ATV launcher olmak üzere bir sürü programda sıkıntı yaşıyorum.
Ama öncelikli problemim, kendi YouTube programını devre dışı bırakınca, YouTube linklerinde smarttube, New pipe ya da tizientube çıkmıyor, sadece browserla açma seçeneği çıkıyor.
Benzer problemi yaşayan veya önerisi olan var mı acaba?
Tekkan usta bilir bu işlemleri.bende next start 4k kullanıyorum.sorun varsa güncelleme yapmayalım bence.yalniz şöyle bi detay biliyorum yüksek sürümden geri dönüş yok diye biliyorum.yamalarla filan düzeltirler inşallah.not:next 4k sky diye yabancı bi sirketin ürünü yazılımı onlar geliştiriyor.

Onu okumuştum da, kerata bana sormadan kendisi yaptı.
Ben de "çalışıyorsa elleme" gillerdenim.
Ama dediğim gibi sormadı.
Next, skyworth ürünü ama problem yazılımdan mı bilemiyorum

Onu okumuştum da, kerata bana sormadan kendisi yaptı.
Ben de "çalışıyorsa elleme" gillerdenim.
Ama dediğim gibi sormadı.
Next, skyworth ürünü ama problem yazılımdan mı bilemiyorum
Cihazınızı fabrika ayarlarına döndürün. Sıfırlayın.

Maalesef problem düşündüğümden daha büyük çıktı,
ATV tools, Mouse toggle, button mapper, TV quick actions da çalışmıyor, erişebilirlik izin vermediği için..
Downgrade düşünüyorum, o da riskli ama...

Maalesef problem düşündüğümden daha büyük çıktı,
ATV tools, Mouse toggle, button mapper, TV quick actions da çalışmıyor, erişebilirlik izin vermediği için..
Downgrade düşünüyorum, o da riskli ama...
Hocam yazılım düşürme yapamazsınız artık, o işi unutun. Problem dediğiniz şeyler Android 14 ile gelen güvenlik önlemleridir. Sizin cihazınıza özel bir durum değildir. Üstte yazdığım gibi cihazı sıfırlayın. Erişebilirlik isteyen uygulamalar için ''SAI'' ile kurulum yapın. Sorununuz çözülecektir.

SAI nedir diye soracak olursanız , Google'a SAI yazıp arama yapabilirsiniz. Takıldığınız yer olursa yine yazın.

Hocam yazılım düşürme yapamazsınız artık, o işi unutun. Problem dediğiniz şeyler Android 14 ile gelen güvenlik önlemleridir. Sizin cihazınıza özel bir durum değildir. Üstte yazdığım gibi cihazı sıfırlayın. Erişebilirlik isteyen uygulamalar için ''SAI'' ile kurulum yapın. Sorununuz çözülecektir.

SAI nedir diye soracak olursanız , Google'a SAI yazıp arama yapabilirsiniz. Takıldığınız yer olursa yine yazın.
Üstad haddim olmayarak şunu söylemek isterim, eğer firma daha önceki firmwareleri yayınlamışsa oradan indirip eski haline ( mesela android 12) döndürülebilir. Şöyle bir baktım da bahsedilen markanın chipseti "Amlogic S905Y4" yada benzeri . Amlogic, isteyen için firmware düşürme yada yükseltme için "usb burning tool" isimli bir araç sunuyor. Bence yapılamayacak bir işlem değil. Kendim de bu aracı kullanarak bir çok kez Amlogic chipsetli Boxlarımın firmwarelerini flashladım. Yeter ki elinizde yayınlanmış eski sürümler olsun yada aynı chipsete sahip başka bir firmanın firmware de olabilir fakat bu biraz riskli olabilir ama imkansız değil.

Üstad haddim olmayarak şunu söylemek isterim, eğer firma daha önceki firmwareleri yayınlamışsa oradan indirip eski haline ( mesela android 12) döndürülebilir. Şöyle bir baktım da bahsedilen markanın chipseti "Amlogic S905Y4" yada benzeri . Amlogic, isteyen için firmware düşürme yada yükseltme için "usb burning tool" isimli bir araç sunuyor. Bence yapılamayacak bir işlem değil. Kendim de bu aracı kullanarak bir çok kez Amlogic chipsetli Boxlarımın firmwarelerini flashladım. Yeter ki elinizde yayınlanmış eski sürümler olsun yada aynı chipsete sahip başka bir firmanın firmware de olabilir fakat bu biraz riskli olabilir ama imkansız değil.
Hiçbir şey imkansız değildir, o başka mesele. ;) Lisanslı cihaz da bunu denedin mi hiç.? Denemediysen, denemeni tavsiye etmem. :)

Hele hele lisanslı cihazlara başka üreticilere ait yazılım dosyasını yüklemeye kalkmayın, cihazı elinize alırsınız.

Sonuç: cihaz fabrika ayarlarına döndü sıfırlandı,
Ama maalesef ilk problem yani hala kendi YouTube programını devre dışı bırakınca, YouTube linklerinde smarttube, New pipe ya da tizientube çıkmıyor, sadece browserla açma seçeneği çıkıyor.

Geri