highflyeer
Üye
- Konular
- 6
merhaba next tv box u aldım kurdum mouse bağladım fakat yazı yazma kısmında çalışmıyor klavyeye yine kumandayla yazmak zorunda kalıyorum çözümünü bilen var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
merhaba next tv box u aldım kurdum mouse bağladım fakat yazı yazma kısmında çalışmıyor klavyeye yine kumandayla yazmak zorunda kalıyorum çözümünü bilen var mı?
çok teşekkürler gbord olmadı leankey kurdum çözülgü sorunKurabiliyorsanız telefonlar için olan google Gboard kurun yada Leankey. Sizin cihazda ki gboard tv için olandan. Ben öyle yaptım mouse ile yazabiliyorsunuz.
Gboard klavyenin kopyala/yapıştır özelliği var ayrıca.
Kurduktan sonra varsayılan klavye ayarlarını yaparsınız
Birde bundan aldım. Gelen ürün bozuk çıktı şans işte
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Apkpure indirin yada aptoide orada var gboard klavye.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
çok teşekkürler gbord olmadı leankey kurdum çözülgü sorun
indirdim yükledim gboard ı ama değişmediEğer playstoreden gboard kurmaya kalktıysanız o olmaz zaten istediğiniz gibi. Harici indirip kurun Apkpure ile
indirdim yükledim gboard ı ama değişmedi
Kurduysanız kısa yolu çıkmış olması lazım. Çıkmadıysa ayarlardan uygulamalara girin oradan bulup çalıştırın. Gerekli ayarlar için sizi yönlendirir.
YAda klavye ayarlarına girin oradan varsaılan klavye yapın sonra kendi ayarlarına girin kendinize göre ayar yapın.
Leankey klavye bana yeter derseniz uğramayın. Gboard'un en büyük getirisi kopyala/yapıştır o
ayrı bir uygulama gibi çıkmadı varolanı güncelledi, yanlış dosya mı yükledim demek oluyo
uygulama yüklenmedi diyor o apk daBüyük ihtimal yanlış yüklediniz. Ben link vermiştim oradan indirip kurun
uygulama yüklenmedi diyor o apk da
Kullanıyorum güzelBrowser lazım ise bu güzel