Next 4k tv box Ekran Koruyucu Sorunu

Pl1

Üye
Konular
3
İyi günler,

Next Star 4k kullanıcısıyım, apk ları kullanırsen ekran koruyucuya geçiyor. Benim gibi bu sorunu yaşayan var mı?

Teşekkürler...

Allah Allah next foruma yazdınız mı ya da yetkili servis wp falan iletşiime geçtiniz mi

en son ses sorunu yaşadığımda yazdığımda teknik servise yollayın demişlerdi, biraz ilgisizler o yüzden sormadım.

Ayarlar/sistem/güç ve enerji kısmından seçenekleri "Hiçbir zaman" olarak ayarlayın.

Ekran koruyucu ayarlarını kontrol edin: Android TV cihazlarında ekran koruyucu süresi ve tipi ayarlanabilir. Google Home uygulaması üzerinden cihazınızı seçip Ambiyans Modu ayarlarına girerek ekran koruyucuyu devre dışı bırakabilir veya zamanlamasını uzatabilirsiniz⁽¹⁾. APK uygulamasının uyumluluğunu kontrol edin: Bazı APK’lar Android TV ile tam uyumlu olmayabilir. Uygulama arka planda çalışıyor gibi görünse de cihaz onu "aktif kullanımda değil" olarak algılayabilir. Geliştirici ayarlarını açın: Cihazınızın ayarlar menüsünden "Geliştirici Seçenekleri"ni aktif hale getirip "Uyku modunu devre dışı bırak" seçeneğini açmak ekranın kapanmasını engelleyebilir. Farklı HDMI kablosu deneyin: Bazı kullanıcılar ekranın gidip gelmesi gibi sorunları düşük kaliteli HDMI kablolarına bağlamış. Daha kaliteli bir kablo kullanmak stabiliteyi artırabilir⁽²⁾. Yazılım güncellemesi kontrolü: Next Destek sitesinde cihazınıza özel güncel yazılımlar yayınlanıyor olabilir. Güncel bir firmware ile bu sorun çözülmüş olabilir

ALINTIDIR.. DENEMENİZDE FAYDA VAR.

Geliştirici ayarlarında uyanık kal var o işe yarayabilir ben öyle çözmüştüm sanırım

Rectvde o şekilde oluyor evet 😂😂

• Beğen
Tepkiler: Pl1
Sadece rec değil cloudstream de de oluyor. Güç enerji kısmını hibir zaman yaptım bununla olmazsa sayın cebom un tavsiyesini deneneyeceğim.
İlginize teşekkürler

Geri