Netvgold hafızayı dolduruyor

edman67

Üye
Konular
3
Arkadaşlar 1 2 film yada maç izliyom bi bakıyorum yüzde 2 deyken hafıza yüzde 16 ya çıkmış programdan mı bilemedim reset attım yine aynı yada ön bellek temizliyorum hafıza açılmıyor bi yardımcı olur musunuz

Hafızaya girdiğinizde görünmüyor mu neyin ne kadar çok yer kapladığı?
Yani hangi işlemden sonra birden artıyor bilemeyiz şu anda ama en azından artmadan önce ve sonrası için hafızaya girip baktığınızda belli olur.

Ayrıca %16'nın nesi o kadar kötü anlamadım. Ben mi sorunuzu yanlış yorumluyorum bilemedim.

Ben MiBox ta hemen her maçtan sonra MiBox'u restart ediyorum. sorun olmuyor.

Şimdi ben box a reset attım program yükledim 200mb yer kapladı diyelim. Yani yüzde 1 yada 2 yer kaplıyor diyelim. Sonra 2 3 film ve maç izledikten sonra bi bakıyorum hafızaya yüzde 16 olmuş hafıza normalde artmaması lazım doğrumu

Şimdi ben box a reset attım program yükledim 200mb yer kapladı diyelim. Yani yüzde 1 yada 2 yer kaplıyor diyelim. Sonra 2 3 film ve maç izledikten sonra bi bakıyorum hafızaya yüzde 16 olmuş hafıza normalde artmaması lazım doğrumu
Yüklediğiniz uygulamalar ön bellek ve veri tutarlar bu yüzden depolama yükselir her uygulama böyle olduğu için depolama kullanımı artar

Yani netv uygulamasından olmadığı farkettim demin başka bi uygulamada squid game izkedim 1 bölüm 1saatmiş o da hafızam yüzde 38 den 52 ye çıkmış ön bellik temizle yapıyorum inmiyor ben her film yada maçtan sonra resetmi atacam hafıza 8 gb dı

Sadece tek uygulama kaynaklı değildir içerisinde youtube vs varsa onlarsa ön bellek tutar size tavsiyem sd maid gibi bir program indirip tarayıp çöp dosyaları temizlemeniz olacaktır veya imkan meselesi olarak maalesef yeni bir cihaz alacaksınız.

Bu arada söylemeyi unuttum eğer cihaz rootlu ise ve harici bellek kullanma şansınız varsa çoğu uygulamayı root ile harici belleğe taşıyarak orada çalıştırmayı deneyebilirsiniz.

Ram cleaner programıylaizledikten sonra temizleyebilirsin.Hem önbelekleri hemde ,açık programları kapatır.Bir şey izlersen veya browser vb kulanırsan doğal önbelleke alıyorSinetech youtube kanalında detaylı açıklamsı var.Mi box için veyatvbox için en iyi temizleme programı reklamsız moduda var.

Geri