İkinci El Netmaster PLB-500PC Ethernet Bridge - İnternet Dağıtıcı

Adnan K. 

SaLuTe
Moderatör
Konular
226
  • Ürün adı: Netmaster PLB-500PC
  • Satın alma tarihi: 2016
  • Kullanım süresi: 9 yıl
  • Garanti: Garanti bitti
  • Fiyat: 650TL (Kargo alıcıya aittir)
  • İletişim: Özel mesaj (DM)
  • Ürün özellikleri:

Bu cihaz, Ethernet paketlerini elektrik hattı üzerinden transfer edilebilecek​

PLC paketlerine çevirir ve evinizin elektrik hattı üzerinden ağınızdaki diler​

powerLINE cihazlarını gönderir; PLC paketlerini de tekrar Ethernet​

paketlerine dönüştürür. Aynı zamanda, Ethernet portundan paketleri başka​

bir Topraklı Prizli powerLINE Ethernet Bridge cihazına da iletebilir.
1763023507778

17630235471691763023569754

Çok güzel bir alet belki 7-8 senedir kullanıyorum , birini modemin yanına taktım diğerini terasa taktım orada çok rahat interneti kullanıyorum hiç sorun yaşamadım , tavsiye ederim ;)

Arkadaşlar anlaşılır bir dille bu alet ne işe yarıyor?
Diyelim ki dubleks veya geniş bir daireniz var. Bazı odalarda internet az veya hiç çekmiyor.
Cihazlardan birini modemin yanına prize takıyorsunuz ve modemden aldığınız internetten kablosunu cihaza takıyorsunuz.
Diğer cihazı da kullanmak istediğiniz, az çeken odada uygun bir prize takıyorsunuz. Bu prizden kabloyla aldığınız interneti isterseniz direk pc,tv vb cihazınıza takıp kullanıyorsunuz, isterseniz farklı bir dağıtıcı router vb cihaza bağlayıp odada kablosuz yeni bir ağ oluşturuyorsunuz.

@Adnan K. Hocam hayrolsun. Evde ne kadar ağ donanımı varsa asatıyorsun sanırım. Forumdan ayrılıyorum deme sakın. :) Powerline elektriik kabloları iyi olan yerde candır. Ama bizim evde topraklama sadece banyoda var. Hatta benim odaya makinalar konacağı zaman topraklamasız, olmaz dediler. Ustalar geldi. Duvarların içinden oradan burada topraklama getirdiler kıra kıra. Bence topraklanman iyiyce elinde tut. Bir daha bulamazsın. Lazım olursa ki olur. Yerine ne aldın ona bağlı tabii..

@Adnan K. Hocam hayrolsun. Evde ne kadar ağ donanımı varsa asatıyorsun sanırım. Forumdan ayrılıyorum deme sakın. :) Powerline elektriik kabloları iyi olan yerde candır. Ama bizim evde topraklama sadece banyoda var. Hatta benim odaya makinalar konacağı zaman topraklamasız, olmaz dediler. Ustalar geldi. Duvarların içinden oradan burada topraklama getirdiler kıra kıra. Bence topraklanman iyiyce elinde tut. Bir daha bulamazsın. Lazım olursa ki olur. Yerine ne aldın ona bağlı tabii..
O kadar kolay kurtulamazsınız hocam benden :)
İndirimdeyken bunu aldım hocam,

Fikir olması için ;)

@Adnan K. hocam kimisi bunun için topraklama şart diyor. Ben de bu ülkede kaç evde full topraklama vardır varsa doğru değerde midir? O kadar ürünün illa genel çalışmama derdi çıkardı diyorum. Neticede cihaza elektrik lazım. Faz yeter. Oradan işini yapar zaten. Ha bakır kablon iyidir daha iyi yapar o ayrı. Ama topraklama şart denmesi kafama yatmadı. Ne diyorsunuz?

@Adnan K. hocam kimisi bunun için topraklama şart diyor. Ben de bu ülkede kaç evde full topraklama vardır varsa doğru değerde midir? O kadar ürünün illa genel çalışmama derdi çıkardı diyorum. Neticede cihaza elektrik lazım. Faz yeter. Oradan işini yapar zaten. Ha bakır kablon iyidir daha iyi yapar o ayrı. Ama topraklama şart denmesi kafama yatmadı. Ne diyorsunuz?
Dediğinize katılıyorum, ama hızı belki etkileyebilir

Geri