NETGOL TV

emrahblgl

Üye
Konular
2
Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun kendim yapmış olduğum uygulmayı sizinle paylaşmak istedim uygulmayı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz telegram kanalımıza katılmayı unutmayın 🫡

Canlı TV 📺
Spor kanlları ⚽
Sinema kanlları 📽️
Belgesel ve daha fazlası 🎭

Moderatör tarafında düzenlendi:
hangi kanala bassam çok hızlı açıldı, sadece bir reklam çıktı!
bana göre tek sıkıntı Player?
player güncellense vede değişse
güzel olmuş 👍

gayet güzel daha ne olsun, eline emeğine sağlık, aşağıda yazdıklarım ukalalık olarak algılanmasın sadece kullanıcı gözlemlemesidir..

Artıları;
# Hızlı Açılma..
# Kumanda ile gezebilme
# Bölümlerin ayrılması
# Smart bölümü geri alabilme olayı

Eksileri
# Player
# Film, dizi kanalları sayısı
# Dizi bölümü de film bölümü gibi olabilirdi

Ekli dosyayı görüntüle 4533 Ekli dosyayı görüntüle 4535 Ekli dosyayı görüntüle 4533
Teşekkürler yorumların için

Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun kendim yapmış olduğum uygulmayı sizinle paylaşmak istedim uygulmayı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz telegram kanalımıza katılmayı unutmayın 🫡

Canlı TV 📺
Spor kanlları ⚽
Sinema kanlları 📽️

Güzel olmuş eline sağlık kolay gelsin

Eline emeğine sağlık kardeşim güzel uygulama olmuş. İnşallah uzun süreli olur

Canlı TV 📺
Spor kanlları ⚽
Sinema kanlları 📽️

M3usuna bi bakim güzelse indircem

Canlı TV 📺
Spor kanlları ⚽
Sinema kanlları 📽️

hayırlı olsun ilk izlenimim box için çok verimli olmamış futbol bölümü sitelerden alınma ama bu akıcı kalırsa iyi olur onun dışında web sitesi ne yani web den izlemek için? d smart bölümü hypnos hangi uygulamadna tandık geldi onu hatırlıyamadım onun dışında emeğine sağlık

Reis boxda reklam olmasa daha güzel olmazsa mı telefonda olur tabi emeğine sağlık

Canlı TV 📺
Spor kanlları ⚽
Sinema kanlları 📽️

Hocam tşkler emeklerine sağlık .

Canlı TV 📺
Spor kanlları ⚽
Sinema kanlları 📽️

Bu uygulama süper ve yapanın ellerine sağlık. F.k

Canlı TV 📺
Spor kanlları ⚽
Sinema kanlları 📽️

Merhaba uygulama için teşekkür. Bir kaç düzeltme yapmanız gerekiyor.
1,Ulusal kanallar bölümü çok eksik haberler yok
2,Ekstrada platform lar bölümünde dizipal link i güncel değil
3,Dizi isle bölümündeki Diziflix stabil çalışmıyor çok yavaş geçiş yapıyor
4,IPTV İzle bölümünde kanal yok liste boş
Kolay gelsin size. Emeginiz için teşekkür

Konuyu görüntüleyenler

Geri