NETGOL TV GÜNCELLENDİ

Güzel olmuş diyorsunuzda bu dosya virüslü.Temeizleyince kadar baya uğraşıyorsun..

yükledim ama simge gözükmüyor ayarlardan uygulamalardan bulunca ordan açmamız lazım sorun nedir acaba ?

Keşke dahada gelişip inatbox gibi bir hale gelse,rekabet ve çeşitlilik, seçenek çokluğu iyidir. bu tür uygulamaların artması bizler için büyük lütuf. Emeğinize sağlık

NETGOL! UYGULAMAMIZ ARTIK ÇOK DAHA GÜÇLÜ VE ŞIK!
Canlı TV keyfini doruklara çıkarmanız için büyük bir güncelleme yayınladık!

İşte bu güncellemede sizi neler bekliyor?

📺 Yepyeni Arayüz Tasarımı
Uygulamamızın tasarımını baştan aşağı yeniledik! Artık çok daha sade, modern ve kullanıcı dostu bir arayüzle canlı TV izlemek daha keyifli hale geldi.

🎬 Geliştirilmiş Canlı Yayın Oynatıcısı (Player)
Yeni player’ımızla birlikte yayınlar artık çok daha akıcı! Daha hızlı başlama süresi, daha az takılma ve daha net görüntü kalitesiyle izleme deneyiminiz seviyeyi atlıyor.

⚡ Performans İyileştirmeleri
Uygulamayı hızlandırdık! Daha düşük gecikme, daha az donma, daha az hata!

🌐 Kanal Geçişlerinde Büyük Gelişme
Kanal geçişleri artık ışık hızında! Aradığınız kanala anında ulaşabileceksiniz.

⭐ Kullanıcı Geri Bildirimlerine Kulak Verdik
Sizden gelen talepler doğrultusunda birçok küçük ama etkili dokunuş yaptık. Kullanım kolaylığı, hızlı erişim ve daha fazla kontrol artık parmaklarınızın ucunda!

Bu güncellemeyle birlikte canlı TV deneyiminiz bambaşka bir seviyeye taşınıyor.
Uygulamayı hemen güncelleyin, farkı hissedin!
Görüşleriniz bizim için çok değerli — beğendiğiniz özellikleri ya da önerilerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!

Kodlama da emeği geçen sayın puu TV Admin
Dostuma burdan teşekkürlerimi iletiyorum

İyi seyirler!
Takipte kalın, yenilikler bitmedi!

Dosyada trojan virüsü var diyor. Ben virüs taratması yaptım. Uygulama Trojan virüsü buldu

Merhaba, akşam nextstar 4k ya box için olanı yükledim, sıkıntısız çalıştı. Tele1 ve sözcü çalışmıyordu. Onun dışında iyiydi. Bir de naçizane bir öneri; kumanda ile üzerine gelinen kanal rengi aynı kaldı bu nedenle anlamak zor oluyor. Renk ya da doku farklilasirsa daha iyi olur gibi. Evdeki diğer nexon 1gb android TV'ye yüklemeye çalıştım yükleniyor fakat açılırken atıyor. İnatin modlusunu da acamamistim. Ama İlginçtir inat normalinde reklamı engelliyor. Sanırım gömülü bir uygulama var Tv'de.

Bu arada yapanlara teşekkürler.

Kardeşim öncelikle merhabalar uygulama güzel eline saglik ama sony smart tv kullaniyorum uygulamayi açiyorum ve kapattigimda uygulama hiç bir yerde görünmüyor ozel apk bulucuyla bulup açiyorum bilgin olsun istedim.

Hocam sizin sistemle alakalı olabilir bizlik bir durum yok. Teşekkürler
Kardeşim öncelikle merhabalar uygulama güzel eline saglik ama sony smart tv kullaniyorum uygulamayi açiyorum ve kapattigimda uygulama hiç bir yerde görünmüyor ozel apk bulucuyla bulup açiyorum bilgin olsun istedim.

Geri