Maçları 4K veriyordu iyi oluyordueğer öyleyse sileriz çok lazım değil açıkçası![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Maçları 4K veriyordu iyi oluyordueğer öyleyse sileriz çok lazım değil açıkçası![]()
Ya hocam çokta takmamak lazım gene iş görüyor bence top gözüküyorMaçları 4K veriyordu iyi oluyordu![]()
Bilirim bilirimYa hocam çokta takmamak lazım gene iş görüyor bence top gözüküyor
Biz farda TV'den maç izlemiş adamız sen bilirsin mi bilmem
Eskiler belli ediyor kendiniBilirim bilirimben en çok sopcast linklerini severdim
UHD ler çok iyiydi tr maçları bile 4K akıcı hızlı izlenebiliyordu bi serüvenin daha sonuna geldikSky lar Canal plus lar da kısıtlama yok onlarda var hayret bir olay gerçekten.
576p izleriz biz de amaaan top görünüyor ya kafiUHD ler çok iyiydi tr maçları bile 4K akıcı hızlı izlenebiliyordu bi serüvenin daha sonuna geldik![]()
Portekiz,Arnavutluk,Rusya,Sirbistan kanallari 4. Buyuklerin. Maclarini yayinjliyor,oralarda 1080 ve 720 var.eğer öyleyse sileriz çok lazım değil açıkçası![]()
Ben normalde maç izlemiyorum zaten o yüzden pek ihtiyacım yok reis. Ama aklımda bulunsun.Portekiz,Arnavutluk,Rusya,Sirbistan kanallari 4. Buyuklerin. Maclarini yayinjliyor,oralarda 1080 ve 720 var.
Ben normalde maç izlemiyorum zaten o yüzden pek ihtiyacım yok reis. Ama aklımda bulunsun.
576p izleriz biz de amaaan top görünüyor ya kafi
Zaten ligimiz kaliteli değil fazla
Hangi kanallar?Portekiz,Arnavutluk,Rusya,Sirbistan kanallari 4. Buyuklerin. Maclarini yayinjliyor,oralarda 1080 ve 720 var.
SK sport BalkanlarHangi kanallar?
576p ile idare edeceğiz artık. Kullandığım en iyi bedava medya uygulaması.
Teşekkürler, biliyorum o özelliği. Ekimden beri her gün kullanıyorum.Sadece beinssporda var kisitlama,yaninda sari isaret olanlar parali