İrfanbarca1
Üye
- Konular
- 5
Netfly 2.2.0 versiyonu artık çalışmıyor arkadaşlar çalışan yeni versiyon varmi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
edit:Netfly 2.2.0 versiyonu artık çalışmıyor arkadaşlar çalışan yeni versiyon varmi
Slm netfly crackli sınırsız lazım bu ücretli versiyonu arkadasimBuradan indirin .Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
İnterneti kapatıp giriş yap sonra baglan calısıyorNetfly 2.2.0 versiyonu artık çalışmıyor arkadaşlar çalışan yeni versiyon varmi
süreniz doldu ise @tekkan hocam söylemişti cihazi sifirlayip tekrar herhangi bir sifr ve 12 pay yazan yere yaparsaniz sifirdan 2 yil daha kullanim hakki elde edersinNe yazık ki artık ücretli
Ve nasıl ödeme yaparak izlenebilir onu da anlamış değilim
Çok kaliteli bir uygulamaya erken veda ettik![]()
Başkanım öyle değil. Kanallara ücret getirmişler. 720p ve üstü için seçim yapamıyorsun ücret istiyorsüreniz doldu ise @tekkan hocam söylemişti cihazi sifirlayip tekrar herhangi bir sifr ve 12 pay yazan yere yaparsaniz sifirdan 2 yil daha kullanim hakki elde edersin
her kanal icin geçerlimi peki hocam suan senin sorun mesela bende 2 yil kullanim hakki var malum kanallar 720 yapılıyor.Başkanım öyle değil. Kanallara ücret getirmişler. 720p ve üstü için seçim yapamıyorsun ücret istiyor
Hocam UHD ve malum kanal kategorisinde ki tüm kanalların yanında sarı pırlanta işareti var sadece 576p açılabiliyorum üstü için seçtiğimde ücretli ekranı geliyorher kanal icin geçerlimi peki hocam suan senin sorun mesela bende 2 yil kullanim hakki var malum kanallar 720 yapılıyor.
Ben daha yeni deneyimliyorum bakalim 2 gun olduAyrıca 2 yıl kullanım hakkını daha önce yapmıştım
Dm den link atarsan çok sevinirimmetatvapk com crakli netfly son sürüm şok var indirebilirsiniz
Siteyi buldum yükledim ancak kanal görüntü kalitesini arttırmak istediğimde şifre soruyor rastgele yazdım lakin açılmadı sen de durum nedirmetatvapk com crakli netfly son sürüm şok var indirebilirsiniz
Telegramda netfly commintly diye ara,orada yeni apksi var,indirNetfly 2.2.0 versiyonu artık çalışmıyor arkadaşlar çalışan yeni versiyon varmi
576p üzeri görüntü kalitesi artık ücretliTelegramda netfly commintly diye ara,orada yeni apksi var,indir
eğer öyleyse sileriz çok lazım değil açıkçası576p üzeri görüntü kalitesi artık ücretli