Netflix üyelik

salihoni28

Üye
Konular
3
Merhaba Netflix üyeliğini aylık ödeme ile Paylaşım yapacak biri varmi. ?

Netflix in aynı internet ağı dışında kullanım kısıtlaması nedeni ile zaten böyle i steğe destek olamk imkansız. bir süre kullanım sonrası aynı ağa bağlı değilsiniz uyarısı ile ekran klitlenir ve izleyemezsiniz. geçici çözümleri var seyahatteyim gibi veya bu adresi dahil etmek için mail ile onay almak gibi ancak onlarda bir süre sonra işlemsiz hale geliyor ve Netflix e girmek imkansız hale geliyor.

yapabileceğiniz alternatif çözüm platfromun mirror uygulamasına bakmak olabilir.

ücretli bir netflix hesabi ariyorsun bunun en mantikli yolu direk kendi adina bir netflix üyeligi alirsan cok daha garantili olmazmi. aylik abonelik alirsin istemedigin zaman kapanir. mantikli olan hic kimse ücretli bir hesabi hele hele tanimadigi biriyle paylasmaz. böyle bir hesabi nasil kullanacagin da belli degil.? netflix katagorisi olan ücretli iptv saglayicilari var. verirsin aylik yillik üc bes kurus izletirler. (ben sahsi fikrimi belirttim)

Eğer platformun fiyatı sana fazla geliyorsa, Papara tarzı uygulamalarla satın almak daha mantıklı olabilir. Çünkü o tarz uygulamalar, çoğu platformu yarı fiyatına sunuyorlar.

Bir site var oyun itemleri, windows keyleri veya akla gelecek bir çok şey satılıyor orada bu isteğiniz karşılanır aylık 85 tl fiyata 4k pakete ortak oluyosunuz paket içinde kendi profiliniz oluyo profil ismi ve pin koyup 1 ay devam ediyosunuz ödeme gününe yakın satıcıyla site üstünden iletişime geçip aynı adresten devam etmek istediğinizi söylerseniz aynı hesaptan devam edebiliyorsunuz. Piyasada ki patlatılan hesaplardan değil mail ve şifre değişimi olmuyo kendi hesaplarını kiralıyorlar (satıcı açıklamaları bu yönde benimde kuzenim kullanıyo o yüzden biliyorum) buradan reklam yapmak doğru olmaz eğer özel mesaj atıp isterseniz site linkini verebilirim.

Bir site var oyun itemleri, windows keyleri veya akla gelecek bir çok şey satılıyor orada bu isteğiniz karşılanır aylık 85 tl fiyata 4k pakete ortak oluyosunuz paket içinde kendi profiliniz oluyo profil ismi ve pin koyup 1 ay devam ediyosunuz ödeme gününe yakın satıcıyla site üstünden iletişime geçip aynı adresten devam etmek istediğinizi söylerseniz aynı hesaptan devam edebiliyorsunuz. Piyasada ki patlatılan hesaplardan değil mail ve şifre değişimi olmuyo kendi hesaplarını kiralıyorlar (satıcı açıklamaları bu yönde benimde kuzenim kullanıyo o yüzden biliyorum) buradan reklam yapmak doğru olmaz eğer özel mesaj atıp isterseniz site linkini verebilirim.
4K Paket aylık 380 tl şu anda..85 tlye alamazsınız üyeliği.Demekki 4 kişiden fazlasına satıyorlar,ne b.k yerlerse yesinler diyorlar..85 tl 4 kişiden karşılamıyor fiyatı.

4K Paket aylık 380 tl şu anda..85 tlye alamazsınız üyeliği.Demekki 4 kişiden fazlasına satıyorlar,ne b.k yerlerse yesinler diyorlar..85 tl 4 kişiden karşılamıyor fiyatı.
Karşılamadığının bende farkındayım zaten satıcının sözlerini de belirttim kendimin değil kuzenimin kullandığını da belirttim sistem nasıl işliyor hiç almadığım için bilgim yok sadece böyle bir sistem var diye söyledim.

Geri