NETFLİX TÜM İCERİKLERİNİ BULABİLECEGİNİZ SİTE

ipvt uygulaması na şu ayarları girin netflix türkçe içerikleri dizi film vs ler izleyin

liste adı :,,,,,,
kullanıcı adı :bahri0611
şifre: arhXb8t27P
server adresi : bu şekilde girip tüm listeyi indirip keyfine bakın

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241017_203122.jpg
    Screenshot_20241017_203122.jpg
    181.4 KB · Görüntüleme: 155
  • Screenshot_20241017_203116.jpg
    Screenshot_20241017_203116.jpg
    210.5 KB · Görüntüleme: 153
  • Screenshot_20241017_203104.jpg
    Screenshot_20241017_203104.jpg
    218.4 KB · Görüntüleme: 152
Eline sağlık emeğin için çok teşekkürler sorunsuz çalışıyor.

ipvt uygulaması na şu ayarları girin netflix türkçe içerikleri dizi film vs ler izleyin

Hocam yanlış anlaşılmasın da bu bilgiler veritabanından çekiliyor bu iptvler normarde birisnin satın aldığı iptv bir nevi kul hakkına giriyoruz sanki

Hocam yanlış anlaşılmasın da bu bilgiler veritabanından çekiliyor bu iptvler normarde birisnin satın aldığı iptv bir nevi kul hakkına giriyoruz sanki
arkadaşım bu benim değil bu forumdan aldığım bilgilerdi tekrardan paylaştım.. günah mı sevap mı iyi mi kötü mü bilmiyorum burası paylaşım forum u.. senin istediğin uygulama da legal uygulama olmadığı kesin.. netflix filmleri istiyorsan ya platform a üye olup ücret ödeyerek izleyecek sin Yada burada paylaşım lar dan faydalanaçak sin..

arkadaşım bu benim değil bu forumdan aldığım bilgilerdi tekrardan paylaştım.. günah mı sevap mı iyi mi kötü mü bilmiyorum burası paylaşım forum u.. senin istediğin uygulama da legal uygulama olmadığı kesin.. netflix filmleri istiyorsan ya platform a üye olup ücret ödeyerek izleyecek sin Yada burada paylaşım lar dan faydalanaçak sin..
Korsana tam destek

Anladım haklısınız

Sistem bizi tamamen korsan kullanıma yönlendiriyor hizmet için ödememiz gereken bedel ortada aylık abonelik sisteminin b*ku çıktığı için herkes korsana yöneliyor bu sadece film dizi kanal platformunda geçerli değil oyun vs bile korsan kullanıyoruz..

Sistem bizi tamamen korsan kullanıma yönlendiriyor hizmet için ödememiz gereken bedel ortada aylık abonelik sisteminin b*ku çıktığı için herkes korsana yöneliyor bu sadece film dizi kanal platformunda geçerli değil oyun vs bile korsan kullanıyoruz..
Haklısınız

Hangi iptv de calisiyor.

Mükemmel bir site yapmışlar ama keşke altyazılarda en azından türkçe olsaymış mükemmel olurmuş. İçeriklerin çoğu ingilizce olduğu için izlenmiyor görüntü mükemmel ama.

Bu bilgiler Ücretlli yayınları ücretsiz izlemek için kurulmuş ipTv hizmeti satan korsan yayıncıların serverlarından alınmış. Yani Onlar da korsancı. Korsandan almak korsancılık mıdır, değil mnidir? Bence helaldir.

• Beğen
Tepkiler: Pl1
prime video adresi de var mı ? biraz yüzsüzlük olacak ama :D
Uygulamayı kullanmadım ama bildiğim kadarıyla uygulama içerisinden ikisi arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Yani netflix ;) ya da prime video arasında geçiş.

Son düzenleme:

Merhaba İptv# uygulamasina nasil girilecek acaba yeniyimde

Geri