NET TV V3.1 "Yeni Eklenen Kanallar/Filmler/Diziler"

Hocam cihazda Cx Dosya Gezgini yüklü ama o uyarıyı veriyor. Önceden Telegram üzerinden verilen güncellemeleri yapabiliyordum. Son zamanlarda böyle uyarı vermeye başladı. Artık Telegram kanallarından verilen güncelleme yüklemelerini yapamıyorum. Android 14 güncellemesinden sonra olmuş olabilir. Nasıl çözeceğimi bilemedim.
Evet 14 ile alakalı da olabilir. Dosya gezgini üzerinden açmayı denediniz değil mi? uzantı apk? Bilinmeyen Uygulamaları Yükle vb tüm izinler verili?
Son olarak ilk mesajdaki linklerden indirip kurmayı deneyebilirsiniz.

Evet 14 ile alakalı da olabilir. Dosya gezgini üzerinden açmayı denediniz değil mi? uzantı apk? Bilinmeyen Uygulamaları Yükle vb tüm izinler verili?
Bütün izinler verili durumda. Sizlerin burada vermiş olduğunuz linklerden kuruyorum zaten ama telegramdan çok pratik oluyordu. O yüzden çözmeye çalışıyorum.
İlginize çok teşekkürler, bir çözüm bulunur elbet...

Ana ekranda görünmeme sorunu çözüldü. Lütfen önceki sürümü silip tekrar yükleyiniz.

Linkler yenilenmiştir.
Bende diyorum niye ekrana eklemiyor diye 2 saat orasını burasını karıştırıp durdum. Ellerine emeğine sağlık

Gemini tavsiye ederim.
Bende Gemini Kullanıyorum zaten ama nedense Player işi beni daha doğrusu Gemini yı zorluyor verdiği yöntemler çalışıyor ama TV de çalışmıyor veya hiç bir yerde çalışmıyor onunla uğraşıyorum...

Bende diyorum niye ekrana eklemiyor diye 2 saat orasını burasını karıştırıp durdum. Ellerine emeğine sağlık
Teşekkürler, iyi seyirler.
Bende Gemini Kullanıyorum zaten ama nedense Player işi beni daha doğrusu Gemini yı zorluyor verdiği yöntemler çalışıyor ama TV de çalışmıyor veya hiç bir yerde çalışmıyor onunla uğraşıyorum...
Evet biraz uğraştırıyor. Dikkat edilecek nokta, isteklerini çocuğa anlatır gibi tane tane anlatmak ve bir problemi çözmeden diğerine geçmemek.

Teşekkürler, iyi seyirler.

Evet biraz uğraştırıyor. Dikkat edilecek nokta, isteklerini çocuğa anlatır gibi tane tane anlatmak ve bir problemi çözmeden diğerine geçmemek.
Teşekkür ederim Abi yardımların için aklıma başka bir yöntem geldi ve o yöntem le herşey istediğim gibi çalışıyor 🫡

TAbii yeni dizisi "ASYLUM" Net TV'de.. Squid Game tadında...

Konu:
Asylum, savaşın yıkımından kaçarak Avrupa’ya ulaşmaya çalışan Barad ailesinin hikayesini merkeze alıyor. Senaryosu Ümit Cihan Canpolat’a ait olan ve Ozan Uzunoğlu tarafından yönetilen dizi, ailenin kendilerini "Asylum" adlı gizemli ve izole bir adada tutsak bulmasıyla karanlık bir evreye geçiyor.

Uğur Aslan, Cansel Elçin ve La Casa de Papel’den tanıdığımız Luka Peros gibi güçlü isimleri buluşturan yapımda, mültecilerin hayatta kalmak için ölümcül oyunlara zorlandığı bir hayatta kalma mücadelesi işleniyor.

1771270995223.png1771271073644.png

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Eline,Emeğine Sağlık. @Adnan K. Hocam.Saol.

Teşekkür ederim. İyi seyirler.

Kumanda uyumundan memnun musunuz? Bir problem yaşayan olursa elimden geleni yapmaya hazırım.
Şu an için bir problem gözükmüyor. Sıkıntı olduğu zaman zaten hemen sizi darlamaya başlıyoruz 😊

One Mile: Chapter One ve One Mile: Chapter Two Filmleri Eklendi. @eerol hocamın paylaşımındaki tavsiyesidir.
1771710485887.pngHapisten çıkınca, eski özel kuvvetler operatörü Danny, kızı Alex'le kopuk ilişkisini düzeltmek için onu üniversite turuna çıkarır. Ancak, tehlikeli bir tarikatın peşlerine düşmesiyle sadece ilişkilerini değil, canlarını da kurtarma mücadelesine girişirler.

1771710513386.pngEski özel kuvvetler operatörü Danny, gizemli bir topluluğun kızı Alex'i kaçırması üzerine ıssız bir adaya dönmek zorunda kalır. Düşmanlarının yaptığı planlı saldırılara karşı koyarken beklenmedik engellerle karşılaşır.

Konuyu okuyanlar
1 gün 23 saat

Geri