- Web sitesi
- sinetech.tr
İyi SeyirlerTeşekkürler @Adnan K. eline emeğine sağlık![]()
İyi SeyirlerTeşekkürler @Adnan K. eline emeğine sağlık![]()

İyi seyirler.Eline emeğine sağlık @Adnan K. Teşekkürler![]()

Elinize sağlık hocam...Perşembe Dizileri Eklenmiştir. İyi Seyirler.
Ekli dosyayı görüntüle 22753Ekli dosyayı görüntüle 22752
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
İyi SeyirlerElinize sağlık hocam...

Eline,Emeğine Sağlık. Adnan Hocam.The Traitors Türkiye Son Bölümler Eklendi. İyi seyirler.
Ekli dosyayı görüntüle 22795
Teşekkürler, fırsat buldukça ufak tefek iyileştirmeler yapmaya çalışıyorum. İyi seyirlerEline,Emeğine Sağlık. Adnan Hocam.
Canlı Tv Playeri,Eskisinden Çok Daha Güzel Olmus.Bufering Alınıyor Diye İbare Çıkıyor.
Yayınlar Bir Muddet Arabelleğe Alıp,Kopma,Takılma,ve Donma Olmadan Acması,Sorunsuz Çalışması Sağlanıyor.Ayrıca Player Uzerinde Yaptığınız,Yeni Guncelleme İle,Renkler,Bitrate Değerleri,Eski Playere Gore Çok Daha Gozle Gorulur,Bir Fark Olmuş.Ben Çok Beğendim.Aradaki Farkı Daha Canlı,Soluk Değil,Mat Değil,Kare Atlama Yok.

Teşekkürler emeğine sağlık @Adnan K.Cumartesi Dizileri Eklenmiştir. İyi Seyirler.
Ekli dosyayı görüntüle 22823Ekli dosyayı görüntüle 22822
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
İyi seyirler dilerim.Teşekkürler emeğine sağlık @Adnan K.
Atv ve Tv8 çalışıyor, Sözcü'de geçici bir sıkıntı olmuş, düzeltildi. Zaman zaman kanallarda sıkıntı olabiliyor, rutin kontroller yapıyorum ancak gördüğünüzde buradan iletirseniz kısa sürede çözmeye çalışırım.tesekkürler
Wuffy Player ve MX player yüklü
fakat bazi kanallar calismiyor
ATV , TV 8 ,SÖZCÜ TV gibi
Tavsiye için teşekkür ederim. Bu durumun farkındayım ancak inan vakit bulamadım. Ama bu da bir hatırlatma olsun bana, en kısa zamanda düzenlemeyi yapmaya çalışacağım.Eline sağlık usta.
Güzel ve sade uygulama.
Bi tavsiyem var.
Logoları teker teker elden geçirmen gerekir düzgün gözükmesi için sakın beni yanlış anlama iyi niyetle söylüyorum zaten beni tanıyanlar bilir kötü niyetle söylemem.
Mesela bi logo maker / poster maker uygulaması aç, oradan arka plan siyah seç,resim ekle yap, logo sabitleştir kaydet edit yap diğerini kaydet.
Bunun sayesinde aynı boyutta logolar oluşacaktır ve bölümlerin daha düzgün gözükecektir
Bu tarz weblere upload yaparak sabit direk resim açacak url alabilirsin.
Spoiler içindeki içeriği görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
ÖRNEK VIDEO
Spoiler içindeki içeriği görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Iyi forumlar arkadaşlar