NET TV V3.1 "Yeni Eklenen Kanallar/Filmler/Diziler"

tesekkürler cepte calisti nedense benim android box ta calismadi
acilista yalniz beyaz ekran cikiyor uzun süre bekledim devam etmiyor
boxtan silmek zorunda kaldim

tesekkürler cepte calisti nedense benim android box ta calismadi
acilista yalniz beyaz ekran cikiyor uzun süre bekledim devam etmiyor
boxtan silmek zorunda kaldim
Android versiyonunuz nedir? 9 ve altında sıkıntı çıkarabilir.

Son düzenleme:
Chelsea - PSG Karşılaşmasını, Net spor ;
Arsenal - Leverkusen Karşılaşmasını Net Spor 2;
M.City - R.Madrid Karşılaşmasını Tabii Spor kanallarından takip edebilirsiniz.

1773780504744.png1773780542127.png

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Net TV güncel versiyonu unlinked a eklendi.

Bugün kayın validemin sistemine kurdum. Özellikle günlerine göre dizileri bölmen çok kolaylık sağladı. Teşekkürlerini iletmemi istedi.

Onbeşliler Dizisi Eklendi..

Onbeşliler", Çanakkale Savaşı'nın sembolü haline gelen genç kahramanların hikayesini konu alıyor.​

Senaryosu Ozan Bodur, Fatih Özcan ve Cihan Sağlam’a ait olan ve yönetmen koltuğunda Abdülgafur Şahin ve Cihan Sağlam’ın olduğu “Onbeşliler”, Çanakkale Savaşı’nda Tokat’tan cepheye giden Onbeşli gençlerin hikâyesini anlatıyor. Tokat’ın tarihî ve kültürel dokusunu yansıtırken aynı zamanda “Hey Onbeşli” ağıtında adı geçen bu kahramanların aziz hatırasını da yaşatmayı hedefleyen dizi, genç yaşta sevdiklerini geride bırakıp vatan uğruna şehadete yürüyen yiğit Türk askerlerinin kahramanlık destanını ekrana taşıyacak. Dizinin oyuncu kadrosunda İsmail Ege Şaşmaz, Ezgi Şenler, Mücahit Koçak, Kemal Uçar, Merve Üçer, Deniz Hamzaoğlu gibi isimler yer alıyor.
1774042342135.png

Onbeşliler Dizisi Eklendi..

Onbeşliler", Çanakkale Savaşı'nın sembolü haline gelen genç kahramanların hikayesini konu alıyor.​

Senaryosu Ozan Bodur, Fatih Özcan ve Cihan Sağlam’a ait olan ve yönetmen koltuğunda Abdülgafur Şahin ve Cihan Sağlam’ın olduğu “Onbeşliler”, Çanakkale Savaşı’nda Tokat’tan cepheye giden Onbeşli gençlerin hikâyesini anlatıyor. Tokat’ın tarihî ve kültürel dokusunu yansıtırken aynı zamanda “Hey Onbeşli” ağıtında adı geçen bu kahramanların aziz hatırasını da yaşatmayı hedefleyen dizi, genç yaşta sevdiklerini geride bırakıp vatan uğruna şehadete yürüyen yiğit Türk askerlerinin kahramanlık destanını ekrana taşıyacak. Dizinin oyuncu kadrosunda İsmail Ege Şaşmaz, Ezgi Şenler, Mücahit Koçak, Kemal Uçar, Merve Üçer, Deniz Hamzaoğlu gibi isimler yer alıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 22142
Eline,Emeğine Sağlık. @Adnan K. Hocam.
İyi Bayramlar.

Konuyu okuyanlar
1 gün 23 saat

Geri