NET TV V3.1 "Yeni Eklenen Kanallar/Filmler/Diziler"

Herkese merhaba,

Uzun süredir üzerinde çalıştığım NET TV projesi karşınızda. Bildiğiniz gibi daha önceki versiyonda Android Box veya TV'lerde kullanırken bazen mouse kullanmak gerekebiliyordu. Bu yeni sürümle birlikte o derdi tamamen ortadan kaldırdık.

Artık uygulamanın her köşesi kumandanızla yönetilebilir durumda. İster film izleyin.

Ekli dosyayı görüntüle 20180

İşte NET TV Box sürümünde sizi bekleyen özellikler:

🎮 Tam Kumanda Desteği & Mouse Seçeneği Menüler, listeler, arama kutusu ve oynatıcı... Hepsi kumandanızın yön tuşlarıyla tam uyumlu hale getirildi. Seçili olan öğe parlayarak size nerede olduğunuzu gösterir.

• Not: Kumanda uyumlu olsa da, alışkanlığınız varsa mouse (fare) ile de sorunsuz kullanmaya devam edebilirsiniz. Seçim tamamen size kalmış.
Ekli dosyayı görüntüle 20181

📺 Canlı Yayın Kontrolleri (Zapping) Canlı TV izlerken kumandanızın tuşları şu fonksiyonları yerine getirir:

• ⬆️⬇️ Yukarı / Aşağı Tuşları: Cihazınızın ses seviyesini (Volume) açıp kısmanızı sağlar.
  • ⬅️➡️ Sağ / Sol Tuşları: Kanallar arasında hızlıca geçiş yapmanızı (Zapping) sağlar.
Ekli dosyayı görüntüle 20182

🛠️ Dizi/Filmler ve Harici Player Tercihi Özellikle VOD (Dizi/Film) bölümlerinde, yüksek kaliteli görüntülerde veya farklı ses formatlarında (AC3, DTS vb.) takılma yaşamamanız için sistem Harici Oynatıcı üzerinden çalışacak şekilde ayarlandı.

• ✅ Tavsiyem: MX Player veya Wuffy Player kullanmanızdır (Kodek uyumluluğu en iyi olanlardır).
  • 🔄 Elbette cihazınızda yüklü farklı bir oynatıcı varsa (VLC vb.), sistem bunları da tanır ve seçim yapabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 20183

⏯️ "Kaldığım Yerden Devam Et" Özelliği Bu özellik, kullandığınız harici oynatıcının yeteneğiyle çalışır.

• Örnek: Eğer MX Player kullanıyorsanız ve bir filmi yarıda bırakırsanız, tekrar açtığınızda size "Kaldığın yerden devam edilsin mi, baştan mı başlansın?" diye sorar. Böylece hiçbir şeyi kaçırmazsınız.
Ekli dosyayı görüntüle 20184

☁️ Ana Ekranda Bilgi Paneli Uygulamayı açtığınızda sizi sadece menüler değil; güncel Saat/Tarih ve Hava Durumu bilgisi karşılar.

​

Şunu samimiyetle belirtmek isterim ki; ben profesyonel bir yazılımcı değilim. Bu projeyi, bazı üstadların ve yapay zeka teknolojisinin yardımı ile geliştirdim.

Amacım piyasadaki profosyonel uygulamalara rakip olmak değil. Sadece "süreklilik" ilkesine bağlı kalarak, her zaman elinizin altında bulunacak, stabil, temiz ve iyi bir alternatif sunmaya çalışıyorum.

Bu sürüm özellikle Android TV Box kullanıcıları düşünülerek optimize edilmiştir. Ancak Android telefon veya tabletlerinizde de sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Yeni kanallar stabil kaynaklar bulundukça eklenecektir.

Yapıcı her türlü yapıcı öneri ve eleştiriye açığım, geliştirmem için yorumlarınızı bekliyorum. Güle güle kullanın!

@Sinetech Hocamızın tanıtım videosu:

Uygulamanın geliştirme aşamasında ve liste konusunda destek olan arkadaşlarıma teşekkür ederim. @patr0n @Kargo1975 @tekkan @powerboard @Zerk @ENS

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

İndirme Linkleri:

Downloader İndirme Kodu: 3550997
Telegram Adresimiz:

emeğinize sağlık güzel paylaşım

Adile Naşit (2025)​

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden biri olan Adile Naşit'in hayatının farklı dönemlerini gözler önüne serecek.
1779550737700.png

Ladies First (2026)​

Küstah ama karizmatik bir çapkının para, güç ve günübirlik ilişkilerle dolu hayatı, kadınların egemenliğindeki paralel bir dünyada uyanınca altüst olur.
1779550785210.png

Teşekkürler emeğine sağlık @Adnan K. 👍

Şule Senin Hikâyen​

Hayatı haksızlıklara karşı savaşmakla geçen Şule Yüksel Şenler'in, yolunu seçme özgürlüğünden yoksun bırakılan on binlerce gence ışık saçmasının hikâyesi.
1779698112560.png

Palu Ailesi: Karanlık Sarmal​

Türkiye’nin en sarsıcı kriminal vakalarından Palu Ailesi dosyası, araştırmacı-gazetecilik yaklaşımıyla yeniden açılıyor.
1779698180668.png

boxta fil kismi cok kasti 3 kere gir cik uaptk bide tel tcl de denim bakim

boxta fil kismi cok kasti 3 kere gir cik uaptk bide tel tcl de denim bakim
Hocam yazdıklarınızı tam okuyamadım kusura bakmayın, anladığım kadarı, film kısmının kasması. çok fazla film olduğu için biraz kasma yapıyor bazı cihazlarda evet,bu süreyi kısaltmak için her güncellemede çalışmalar yapıyorum

Telde ii çalıştı bide tclde denicem

Timur: Bir Fatih'in Yükselişi
Timur: Bir Fatih'in Yükselişi, Moğol İmparatorluğu çökerken, peşini bırakmayan bir kaderle yüzleşmek ve İpek Yolu'nun kaderini korumak için bağlılıklarından vazgeçmek zorunda kalan Timur Barlas'ın hikayesini konu ediyor. Moğol İmparatorluğu'nun yıkılmasının ardından, Orta Asya 14. yüzyılda büyük bir huzursuzluk ve kaos dönemine girdi. Barışı yeniden sağlamak ve bölünmüş toprakları birleştirmek için bölgenin güçlü bir hükümdara ihtiyacı vardı: Timur Barlas.
1780032141273.png

Emeğine sağlık @Adnan K. Teşekkürler 👍

Timur: Bir Fatih'in Yükselişi
Timur: Bir Fatih'in Yükselişi, Moğol İmparatorluğu çökerken, peşini bırakmayan bir kaderle yüzleşmek ve İpek Yolu'nun kaderini korumak için bağlılıklarından vazgeçmek zorunda kalan Timur Barlas'ın hikayesini konu ediyor. Moğol İmparatorluğu'nun yıkılmasının ardından, Orta Asya 14. yüzyılda büyük bir huzursuzluk ve kaos dönemine girdi. Barışı yeniden sağlamak ve bölünmüş toprakları birleştirmek için bölgenin güçlü bir hükümdara ihtiyacı vardı: Timur Barlas.
Ekli dosyayı görüntüle 26237

Bu timuru izleyen varmı. İzlesemmi birazdan acaba.

Tarihi içerikler seviyorsanız ( Kuruluş Osman Vb. ) hoşunuza gidebilir.
Film diye dedim. Seviyorum ama dizi olarak daha çok yabancı Roma gibi Spartaküs Viking Game of thrones falan severim .

Konuyu okuyanlar
1 gün 23 saat

Geri