Ekranda zıplıyor cümlesinden tam olarak neler olduğunu anlamak zor. Bir video çekip gönderme şansınız olursa inceleyip çözmeye çalışalım.Bu program güzel de arada bir ekranda zıplayıp duruyor. (Update geldiğinde mi acaba)
Teşekkürler
teşekkürler
Ben teşekkür ederim, iyi seyirlerNet TV V.3.2 Sürümü yeni yükledim çok güzel olmuş emeğine sağlık
Önceki sürümde, ana sayfaya dönünce bazen ekran yukarı-aşağı 2-3 mm titriyor, alt kategoriye geçince düzeliyordu. Kullanımı etkilemiyordu. Son sürümde daha karşılaşmadım.Ekranda zıplıyor cümlesinden tam olarak neler olduğunu anlamak zor. Bir video çekip gönderme şansınız olursa inceleyip çözmeye çalışalım.
Düzeldiğine sevindim. Sanırım sadece telefonda oluyordu?Önceki sürümde, ana sayfaya dönünce bazen ekran yukarı-aşağı 2-3 mm titriyor, alt kategoriye geçince düzeliyordu. Kullanımı etkilemiyordu. Son sürümde daha karşılaşmadım.
Evet hocamDüzeldiğine sevindim. Sanırım sadece telefonda oluyordu?
Ana mimari box üzerine kurulu oldugundan bazen bu tür ufak buglar olabiliyor. Elimden geldiğince düzeltirimEvet hocam
İlk mesajdaki netdrive linkinden indirebilirsiniz.Netv 3.2.3 versiyon var mı? indirme linki? onvo tv lerde günelleme yapamıyoruz eski sürümü.izin vermiyor
İyi seyirleremegine saglik
Mor kanallar yok mu?İyi seyirler
Teşekkürler iyi seyirler.Emeğine sağlık Adnan K kardeşim paylaşım için teşekkürler![]()
Daha iyi bir deneyim için bir güncelleme yapmak zor olmamalı. Bunları yapmasak bu kez şurası çalışmıyor,burası göstermiyor gibi şikayetler gelecek.Sizce hangisi daha öenmli?İyi güzel hoşta sürekli güncelleme yapmaktan izlemeye fırsat kalmıyor..!) Neyse emeğinize sağlık ...
Gerektiğinde var.Mor kanallar yok mu?
Güzel temenniler için teşekkürler. İyi seyirler.Uzun bir aradan sonra deneme fırsatım oldu. Yaklaşık bir saattir kullanıyorum ve hızlıca göz attım; içerik oldukça dolu. Benim için önemli olan TV5 kanalını ise son 30 dakikadır izliyorum. Görüntü ve ses kalitesi gerçekten çok iyi. Hatta bende TivibuGO var ama görüntü kalitesi onun çok çok önünde. Emeği geçen herkesi tebrik ediyor, çalışmalarınızın devamını ve başarılarınızı diliyorum.
teşekkürlerİlk mesajdaki netdrive linkinden indirebilirsiniz.Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.