Net TV V.3.3 Sürüme Güncellendi(01.09.26)..Her şey Daha NET! DAHA HIZLI.. Android Tv/Box/Telefon Uyumlu. Vavoo Yayınları..

Premier lig maçları için kanal açılır mı? İdman Tv de açılmıyor. @Adnan K. -k.29

Hocam efsane olmuş ya dün maçı muhteşem izledim 0 donma

Hocam sadece Konumu niye zorunlu yaptınız reddedince donuyor uygulama kabul etmek zorundayız

Hocam sadece Konumu niye zorunlu yaptınız reddedince donuyor uygulama kabul etmek zorundayız
Hava durumu için lazım, reddedince bug olusuyor evet, gelecek güncellemede düzelecek inşallah

Hava durumu için lazım, reddedince bug olusuyor evet, gelecek güncellemede düzelecek inşallah
Hocam benim telefonda da, uygulamayı ilk açtığımda hava durumu blink ediyor, tıklayınca, ya da bir süre sonra normale dönüyor, bilginiz olsun. Android 16 lı nothing

Hocam benim telefonda da, uygulamayı ilk açtığımda hava durumu blink ediyor, tıklayınca, ya da bir süre sonra normale dönüyor, bilginiz olsun. Android 16 lı nothing
hava durumu blink ediyor ne demek? pardon

Yani göz kırpıyor gibi ama tam göz kırpma da değil. Sanki bir şey engellemeye çalışıyor. Titriyor diyeyim

Yani göz kırpıyor gibi ama tam göz kırpma da değil. Sanki bir şey engellemeye çalışıyor. Titriyor diyeyim
Anladım hocam, güncellemeden sonra devam ederse bilgi verirsiniz, tekrar bakarım

Adnan abi bence hava durumunu kaldırabilirsin. İnsanların havaya pek bakacağını zannetmiyorum. Hem hataların önüne geçmiş olursun, hemde ileriye dönük bir çalışma veya markette yayınlama gibi durumda izin isteyen sağlayıcıları atlamış olursun. Dışarıdan sorgu azaldığı için uygulama da optimize olur.

İzin gerektirmeyen veriler düşünülebilir. Türkiye geneli hava beklentileri (yağış beklentisi, yüksek polen, yüksek uv beklentisi gibi), yaklaşan özel günler gibi.

Ya da uygulamayı ilk kurunca bir il seçimi yapsın kullanıcı. (Bunu da yapmak istemeyen olacaktır)

sonuca geleyim ben hava durumunu genelde telefon uygulamasından takip ediyorum :)

Net TV 3.2.1 sürüme güncellendi...
Önemli Değişiklikler:

1- Daha Net ve Hızlı Kanallar: Ulusal kanallarda daha net görüntü kalitesi ve çok daha hızlı açılış süresi sağlandı.

2- Almanya Kanalları Eklendi: Yepyeni Almanya kanalları listeye eklendi. (Not: Bu kanalların ve yanında (v) işareti bulunan diğer yayınların çalışması için ayarlardan Güneş DNS'nin açık olması gerekmektedir).

3- Daha Akıcı Arayüz: Arayüz altyapısı hafifletilerek eski TV Box'larda yaşanan kasma sorunları azaltıldı, daha stabil bir deneyim sunuldu.

4- Hata Düzeltmeleri (Bug Fixes): Hava Durumu Hatası: İlk kurulumda konum izni verilmediğinde ekranın titremesine ve uygulamanın donmasına yol açan sorun çözüldü.
1788213943148.png

İndirme Linkleri:

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

1783095148284.png

Downloader İndirme Kodu: 2025741

Telegram linki:

yeni sürüm hayırlı olsun panel bölümü olsa harika ötesi olurdu emeğe saygı hayırlı işler

Vavoo yayınlarına nereden ulaşabilirim bulamadım da

Geri