sbg 68
Paylaşımcı
hocam benim mi box android 9 uygulama gayet stabil sorunsuz calismakta.9 ve altındaki sürümlerde bu olabiliyor, çözümü yok maalesef.üzgünüm
hocam benim mi box android 9 uygulama gayet stabil sorunsuz calismakta.9 ve altındaki sürümlerde bu olabiliyor, çözümü yok maalesef.üzgünüm
şifre: 12345 indirdiğiniz yerde yazıyor, nasıl göremediniz?Merhaba rar şifresi soruyor nedir acaba ?
Tam anlayamadım kusura bakmayın, paylaştığım tüm linklerde aynı uygulama var. Farkları yok.Drive linkinde 3 link var SineTech versiyonunda ne gibi ekstra özellikler var hocam acaba ?
Aynen öyle. kurunca otomatik son sürüme güncelleyecek zaten.
Teşekkürler hocamAynen öyle. kurunca otomatik son sürüme güncelleyecek zaten.
Sorun düzeltildi, iyi seyirlerBİLGİ:
Github sitesindeki bir sorundan dolayı yayınlara geçici olarak ulaşılamıyor. Gtihub düzeldiğinde yayınlar otomatik olarak düzelecektir.
Sayın ustacığım uygulamamız çok güzel elinize sağlık yalnız rica etsem TJK 2'yi yükler misinizUygulama 3.1.22 sürüme güncellendi.
Vavoo yayınları düzeltildi.
İyi seyirler.
Katkılarından dolayı @oktay2617 e teşekkürler.
Tjk Tv 2 eklenmiştir. Görebilmek için uygulamayı kapatıp tekrar açınız.Sayın ustacığım uygulamamız çok güzel elinize sağlık yalnız rica etsem TJK 2'yi yükler misiniz
Elinize sağlıkTjk Tv 2 eklenmiştir. Görebilmek için uygulamayı kapatıp tekrar açınız.
İyi seyirler
Malüm içerikler varmı acabaTjk Tv 2 eklenmiştir. Görebilmek için uygulamayı kapatıp tekrar açınız.
İyi seyirler
hayır yokMalüm içerikler varmı acaba
İyi seyirler..Emeğinize sağlık Teşekkürler.![]()