Net TV V.3.3 Sürüme Güncellendi(01.09.26)..Her şey Daha NET! DAHA HIZLI.. Android Tv/Box/Telefon Uyumlu. Vavoo Yayınları..

Uygulama ilk açılınca sanki odadaki ışığı açıp kapatır gibi ışığını açıp kapatiyor ekran bir parlıyor bir kararıyor

Tvbox cihazımda program açılıyor fakat açılan üç seçenekten hiçbirine giriş yapamıyorum maus kullandığım için olabilirmi dedim kumanda ilede olmadı ekranda bu şekilde görülüyor tabletimde ise sorunsuz çalışıyor
Uygulama ilk açılınca sanki odadaki ışığı açıp kapatır gibi ışığını açıp kapatiyor ekran bir parlıyor bir kararıyor
Uygulama Güncellemede ve Uygulamada Bir Sorun Görünmüyor.Denedim.
Sizlerdeki Soruna Gelecek Olursak,Adım Adım Şu Yönergeleri Deneyebilirmisiniz?
1-Uygulama Verilerini Silip,Uygulamaya Tekrar Giriş Yapıp,Uygulama Güncellemesi Varsa,Uygulama İçerisinden Güncelleyip,Uygulama İçin Gerekli İzinleri Verip Denermisiniz?
2-Google Play Uzerinden,ANDROİD SYSTEM WEBVİEW UYGULAMASI
Güncel Değilse Güncelleyip Tekrar Denermisiniz?
3-Şayet Sorun Devam Ediyorsa;Cihazın Android Sürümü Kaç,Cihaz Bilgilerini Verirseniz,Daha Emin Olabiliriz Bu Durumdan.
4-Bazı Cihazlarda Son Sürümü Kurup Deneyebilirsiniz.Apk İçinden Güncelleme İle
Tam Uyumlu Olamayabiliyor.Özellikle 1.5 Gb Remli ve Stick Tarz ve Eski Donanımlı Cihazlarda,Sorun Olabiliyor.

Son düzenleme:
Muhtemelen android sürümü eski veya webview güncel değil.

emeğine yüreğine sağlık

uygulama güncellemede sorun var
ayrıca linklerde son sürüm APK yok 3.1.17 yok mesala
uygulama için sende güncelleme butonları sorunlu

uygulama güncellemede sorun var
ayrıca linklerde son sürüm APK yok 3.1.17 yok mesala
uygulama için sende güncelleme butonları sorunlu
Güncellemede sorun var demişsiniz, nasıl bir sorun oldugunu söylerseniz yardımcı olmaya çalışayım.
Uygulama içi güncellemenin bir faydası da bu, linklere her seferinde son sürüm apk yı yüklemek zorunda kalmıyoruz. indirdiğinizde otomatik son sürüme güncelliyor.
son yazdığınızı anlayamadım, açıklarsanız ona da cevap vereyim.güncelleme butonları nasıl sorunlu?

Hocam iyi aksamlar.ellerinize sağlık uygulamanız mükemmel.telefonuma indirdim kullanıyorum yalnız Android boxta çalışmadı.birbseyi eksik yapmış olabilir miyim.ekran resmi ektedir

Ekli dosyalar

• IMG_20260712_204940.jpg
    IMG_20260712_204940.jpg
    1,003.5 KB · Görüntüleme: 16
Hocam iyi aksamlar.ellerinize sağlık uygulamanız mükemmel.telefonuma indirdim kullanıyorum yalnız Android boxta çalışmadı.birbseyi eksik yapmış olabilir miyim.ekran resmi ektedir
Teşekkürler.
Muhtemelen amdroid sürümünüz düşük? veya Android System WebView güncel olmayabilir. Kontrol edebilir misiniz?

Kontrol ettim hocam.android 9

Tcl TV yükledim onnumara calişiyor ellerine emeğine saglik

Ben teşekkür ederim ustam bilgi paylaştikca çoğalır

Paket mevcut paketle cakisiyor diyor guncellemiyor

Emeklerinize sağlık. çok güzel olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim.

Geri