Net Tv Güncellemeler "Yeni Eklenen Film ve Diziler"

Arkadaşlar android box cihazlardaki uyum sorununa çözüm olarak mouse olmayanlar aşağıdaki videoyu izlesin lütfen. Telefonunuzu aynı mouse gibi kullanarak reklam geçme ve tam ekran yapma gibi sorunları çözebilirsiniz. Farklı uygulamalarda da işinize yarayacaktır.
Sabah uygulamaya girdim. Tv box cihazımla. Bi reklam geldi bi türlü geri çıkamadım reklamdan. Sağ üstte ki ilerleme butonuna bastım bastım kapatamadım reklamı. O kdr sinir etti ki uygulamayı sildirtti bana
öncelikle elinize sağlık. reklam çok sık çıkıyor. tv canlı yayınların bazıları çalışmıyor. genel olarak iyi ama teşekkürler. Birde mi box kullanıyorum ama bölümleri seçmekte zorlanıyorum.

🎬 MUHTEŞEM IVAN Eklendi.
Gerçek dostluk, özgürlüğe giden yolu açar.
1749108396446

Sirklerde geçen sıradan bir hayat... Ama o, sıradan bir goril değil!

Kalbi kocaman, geçmişi gizemli olan Ivan, bir alışveriş merkezindeki sirkte yaşayan ve yıllardır insanları eğlendiren bir sirk gorilidir. Yanında sevimli fil yavrusu Ruby, sadık köpek Bob ve diğer hayvan dostlarıyla birlikte, kafesin ardındaki dünyaya alışmıştır. Ancak Ruby’nin gelişiyle birlikte Ivan’ın hafızası canlanır. Özgürlük, dostluk ve aidiyet gibi unutulmuş duygular yeniden uyanır.

Disney’in gerçek olaylardan esinlenen bu dokunaklı hikâyesi, sevginin, cesaretin ve değişimin gücünü anlatıyor. Hem çocuklar hem de yetişkinler için duygu dolu bir serüven!

Ailece izlenebilecek, kalplere dokunan bir animasyon deneyimi.
Ivan’la tanışın, gözlerine bakın... ve onun ne kadar muhteşem olduğunu görün.

🎬 MUHTEŞEM IVAN Eklendi.
Gerçek dostluk, özgürlüğe giden yolu açar.
Ekli dosyayı görüntüle 8653

Sirklerde geçen sıradan bir hayat... Ama o, sıradan bir goril değil!

Kalbi kocaman, geçmişi gizemli olan Ivan, bir alışveriş merkezindeki sirkte yaşayan ve yıllardır insanları eğlendiren bir sirk gorilidir. Yanında sevimli fil yavrusu Ruby, sadık köpek Bob ve diğer hayvan dostlarıyla birlikte, kafesin ardındaki dünyaya alışmıştır. Ancak Ruby’nin gelişiyle birlikte Ivan’ın hafızası canlanır. Özgürlük, dostluk ve aidiyet gibi unutulmuş duygular yeniden uyanır.

Disney’in gerçek olaylardan esinlenen bu dokunaklı hikâyesi, sevginin, cesaretin ve değişimin gücünü anlatıyor. Hem çocuklar hem de yetişkinler için duygu dolu bir serüven!

Ailece izlenebilecek, kalplere dokunan bir animasyon deneyimi.
Ivan’la tanışın, gözlerine bakın... ve onun ne kadar muhteşem olduğunu görün.
Ben beğenmedim, hayvanların konuştuğu, aile filminden çok çocuk filmi tarzında

Yüzde İki 1. Sezon Eklendi.
Mesut, oldum olası sevmediği İstanbul'a adım atar ve kendini şehrin kaosuna karışmış hâlde bulur. İstanbul'u oldum olası sevemeyen Mesut, babasının yüzde 2 hissesi için vekâletname verdiği şirketin satışı nedeniyle İstanbul'a gelir. Satış sırasındaki kararsızlık sebebiyle İstanbul'da planladığından daha uzun kalan Mesut için tek olumlu yan, yıllar önce hoşlandığı Beste'nin yakınında olmaktır. Ancak onunla olan ilişkisi de birçok kafa karışıklığına sebep olur.
1749549839421

Yeni düzenleme ile bölümler arası geçiş basitleştirildi. Diğer bölüm için önceki menüye dönmeye gerek kalmadı.
1749549748579

K.O. (Nakavt) (2025) Filmi eklendi.
Eski bir dövüşçü, yıllar önce kazara öldürdüğü rakibinin kayıp oğlunu bulmalıdır. Bu uğurda Marsilya'daki acımasız ve vahşi bir çeteyle karşı karşıya gelmeye hazırdır.
1749561811781

Hesaplaşma 2 (2025) filmi eklendi.
Christian Wolff, karmaşık problemleri çözme yeteneğine sahiptir. Eski bir tanıdığı öldürülüp "muhasebecinin bulunması" için şifreli bir mesaj bırakınca Wolff, olayı çözmeye yardım etmesi için uzak ve oldukça ölümcül erkek kardeşi Brax'i dahil etmek zorunda kalır. ABD Hazine Müdür Yardımcısı Medina ile birlikte ölümcül bir komployu ortaya çıkarırlar ve acımasız bir katil şebekesinin hedefi olurlar.
1749561868267
Watson dizisi eklendi.
Arthur Conan Doyle'un sevilen Sherlock Holmes hikayelerindeki Dr. John Watson karakteri, yeni bir yolculukta sevenleriyle buluşuyor! Dr. Watson, garip ve benzersiz vakaları iyileştirmek için Pittsburgh'da Holmes Kliniği açıp pratik yaparken bir yandan geçmişi ile yüzleşiyor.
1749561953022

Oflu Hoca 4 (2024) Eklendi.
Karadeniz'in sevilen hocası bu kez bambaşka bir macerayla geri dönüyor! Oflu Hoca 4, kahkaha dolu anların yanı sıra, derin insani duyguları da işleyen sıcacık bir komedi filmi. Oflu Hoca'nın beklenmedik bir olayla sarsılan hayatı, onu hiç tahmin etmediği bir yolculuğa çıkaracak. Bu yolculukta hem kendi iç dünyasıyla yüzleşecek hem de çevresindekilere umut ışığı olacak. Aşkın, dostluğun ve inancın sınandığı bu filmde, Oflu Hoca'nın kendine has yöntemleriyle olayların üstesinden nasıl geleceğini merakla izleyeceksiniz. Karadeniz'in eşsiz manzaraları eşliğinde, aile değerlerinin önemi bir kez daha vurgulanırken, Oflu Hoca'nın esprili yaklaşımıyla gönüllerinizde taht kuracak. Peki, Oflu Hoca bu zorlu sınavı başarıyla geçebilecek mi? Cevabı, kahkaha ve gözyaşının harmanlandığı bu unutulmaz filmde saklı.
1749720578671

Prens 3. Sezon 6. Bölüm Eklendi.
1749819667310
----------------------------------
The Survivors dizisi eklendi. Konusu: On beş yıl önce üç gencin ölümü bu sakin sahil kasabasını derinden sarsmıştı. Şimdi, genç bir kadının gizemli ölümü geçmişteki acıları yeniden su yüzüne çıkarıyor.
1749819721381
----------------------------------------------------------------------------
Sara - Gölgedeki Kadın dizisi eklendi. Konusu: Eski bir gizli servis ajanı oğlunun şüpheli ölümü üzerine tekrar göreve döner ve giderek kötüleşen bir dizi cinayeti araştırmaya başlar.
1749819786597

Hocam Unlu Aktor Adam Sandlerin Filmlerini Seri Olarak Ekleyebilirseniz nacizane Tavsiye Super Olur Ornek Hubbie Cadilar Bayrami,Super Kumanda

İran - israil Savaşı canlı kameralar eklendi.

1750003635677

Geri