Net Tv Güncellemeler "Muhteşem Ivan Eklendi."

Arkadaşlar android box cihazlardaki uyum sorununa çözüm olarak mouse olmayanlar aşağıdaki videoyu izlesin lütfen. Telefonunuzu aynı mouse gibi kullanarak reklam geçme ve tam ekran yapma gibi sorunları çözebilirsiniz. Farklı uygulamalarda da işinize yarayacaktır.
Sabah uygulamaya girdim. Tv box cihazımla. Bi reklam geldi bi türlü geri çıkamadım reklamdan. Sağ üstte ki ilerleme butonuna bastım bastım kapatamadım reklamı. O kdr sinir etti ki uygulamayı sildirtti bana
öncelikle elinize sağlık. reklam çok sık çıkıyor. tv canlı yayınların bazıları çalışmıyor. genel olarak iyi ama teşekkürler. Birde mi box kullanıyorum ama bölümleri seçmekte zorlanıyorum.

🎬 MUHTEŞEM IVAN Eklendi.
Gerçek dostluk, özgürlüğe giden yolu açar.
1749108396446

Sirklerde geçen sıradan bir hayat... Ama o, sıradan bir goril değil!

Kalbi kocaman, geçmişi gizemli olan Ivan, bir alışveriş merkezindeki sirkte yaşayan ve yıllardır insanları eğlendiren bir sirk gorilidir. Yanında sevimli fil yavrusu Ruby, sadık köpek Bob ve diğer hayvan dostlarıyla birlikte, kafesin ardındaki dünyaya alışmıştır. Ancak Ruby’nin gelişiyle birlikte Ivan’ın hafızası canlanır. Özgürlük, dostluk ve aidiyet gibi unutulmuş duygular yeniden uyanır.

Disney’in gerçek olaylardan esinlenen bu dokunaklı hikâyesi, sevginin, cesaretin ve değişimin gücünü anlatıyor. Hem çocuklar hem de yetişkinler için duygu dolu bir serüven!

Ailece izlenebilecek, kalplere dokunan bir animasyon deneyimi.
Ivan’la tanışın, gözlerine bakın... ve onun ne kadar muhteşem olduğunu görün.

🎬 MUHTEŞEM IVAN Eklendi.
Gerçek dostluk, özgürlüğe giden yolu açar.
Ekli dosyayı görüntüle 8653

Sirklerde geçen sıradan bir hayat... Ama o, sıradan bir goril değil!

Kalbi kocaman, geçmişi gizemli olan Ivan, bir alışveriş merkezindeki sirkte yaşayan ve yıllardır insanları eğlendiren bir sirk gorilidir. Yanında sevimli fil yavrusu Ruby, sadık köpek Bob ve diğer hayvan dostlarıyla birlikte, kafesin ardındaki dünyaya alışmıştır. Ancak Ruby’nin gelişiyle birlikte Ivan’ın hafızası canlanır. Özgürlük, dostluk ve aidiyet gibi unutulmuş duygular yeniden uyanır.

Disney’in gerçek olaylardan esinlenen bu dokunaklı hikâyesi, sevginin, cesaretin ve değişimin gücünü anlatıyor. Hem çocuklar hem de yetişkinler için duygu dolu bir serüven!

Ailece izlenebilecek, kalplere dokunan bir animasyon deneyimi.
Ivan’la tanışın, gözlerine bakın... ve onun ne kadar muhteşem olduğunu görün.
Ben beğenmedim, hayvanların konuştuğu, aile filminden çok çocuk filmi tarzında

Geri