Net Tv Güncellemeler "Sinema Kanalları Yenilendi"

Sinema Aile (Sİnema)
The Retro Channel (Müzik)
Viasat History (Belgesel)
Kanal Güncellemeleri yapıldı.

Son Eklenen Kanallar:
Sinema Aksiyon
Sinema aksiyon
Sinema Yerli
Sinema yerli
Sinema Komedi
Sinema komedi

öncelikle elinize sağlık. reklam çok sık çıkıyor. tv canlı yayınların bazıları çalışmıyor. genel olarak iyi ama teşekkürler. Birde mi box kullanıyorum ama bölümleri seçmekte zorlanıyorum.

öncelikle elinize sağlık. reklam çok sık çıkıyor. tv canlı yayınların bazıları çalışmıyor. genel olarak iyi ama teşekkürler. Birde mi box kullanıyorum ama bölümleri seçmekte zorlanıyorum.
Reklam açılışta ve her 10 geçişte bir çıkması lazım. Daha çok çıkıyorsa cihazınızda farklı bir sıkıntı da olabilir.
Çalışmayan kanallar rutin olarak kontrol edilip düzeltiliyor. Tespit ettiklerinizi söylerseniz düzeltmeye çalışırız.
Şu an tam olarak box uyumu olmadığı için bu sorun yaşanıyor, üzgünüz.

Bundan böyle Net Tv programına ait her türlü güncelleme, kanal,film,dizi ekleme vb. bilgilendirmeler bu başlık altından yapılacaktır.

Net Tv Programını indirmek için linklerimiz;

Ekli dosyayı görüntüle 7826
Dün ilk defa uygulamanızı denedim.
Drive ve Forum'dan geri dönüş yok gibi.
Bir de nacizane bir tavsiye ; renklerinizi biraz daha soft renklerden seçseniz daha iyi olur gibi.
Alt zemindeki onlarca NET TV yazıları da insanı biraz yoruyor.
Saygılarımla

Sabah uygulamaya girdim. Tv box cihazımla. Bi reklam geldi bi türlü geri çıkamadım reklamdan. Sağ üstte ki ilerleme butonuna bastım bastım kapatamadım reklamı. O kdr sinir etti ki uygulamayı sildirtti bana

Dün ilk defa uygulamanızı denedim.
Drive ve Forum'dan geri dönüş yok gibi.
Bir de nacizane bir tavsiye ; renklerinizi biraz daha soft renklerden seçseniz daha iyi olur gibi.
Alt zemindeki onlarca NET TV yazıları da insanı biraz yoruyor.
Saygılarımla
Merhaba, denediğiniz için teşekkürler.
Drive ve Forumdan çıkmak için geri tuşunu, ekstradan drivedan direk çıkmak için sol üstteki çarpı işaretini kullanabilirsiniz.
Alt zemin rengini gözü rahatsız etmemesi için koyu ağırlıklı ve yazıları da aynı sebepten silik ve basık yapmaya çalıştık. İlerdeki güncellemelerde tavsiyenizi dikkate alacağız.
İyi forumlar

Sabah uygulamaya girdim. Tv box cihazımla. Bi reklam geldi bi türlü geri çıkamadım reklamdan. Sağ üstte ki ilerleme butonuna bastım bastım kapatamadım reklamı. O kdr sinir etti ki uygulamayı sildirtti bana
Merhaba,

Uygulamamızın box ile tam uyumu maalesef yok. Fakat çoğu box cihazda çoğu işlemler yapılabiliyor. Bu yaşadığınız durumda, ilerleme butonu aktif olduğunda geri tuşuna basmayı deneyin, çoğu cihazda işe yarıyor.
İyi forumlar

Bu arkadaşa olan şey benim de başıma geldi. Ekli resimdeki reklamdan çıkmak mümkün değil. Ben box 'u kapatıp açtım. Kumanda desteği olmaması kötü.
Drive ve Forumdan çıkmak için de geri tuşuna basınca bir tarayıcı gibi bir şeye atıyor , orada da çıkışa gelmek için kumandadan 7 kere daha tuşa basmak lazım.

Ekli dosyalar

• IMG_20250526_210910.jpg
    IMG_20250526_210910.jpg
    3.3 MB · Görüntüleme: 8
Bu arkadaşa olan şey benim de başıma geldi. Ekli resimdeki reklamdan çıkmak mümkün değil. Ben box 'u kapatıp açtım. Kumanda desteği olmaması kötü.
Drive ve Forumdan çıkmak için de geri tuşuna basınca bir tarayıcı gibi bir şeye atıyor , orada da çıkışa gelmek için kumandadan 7 kere daha tuşa basmak lazım.
Her boxta farklı durumlar oluşabiliyor, yukarıda yazdıklarım dışında tam olarak birşey demem zor. İleride daha iyilerini yapabilmek için öğrenmeye devam :) Çabanız ve desteğiniz için teşekkürler

Her boxta farklı durumlar oluşabiliyor, yukarıda yazdıklarım dışında tam olarak birşey demem zor. İleride daha iyilerini yapabilmek için öğrenmeye devam :) Çabanız ve desteğiniz için teşekkürler
Hocam siz hangi uygulamayı kullanıyorsunuz build için altyapısı için yani

Konuyu görüntüleyenler

Geri