Net Tv Güncellemeler "Fenerbahçe & Feyenoord Dört Alternatif Yayınla"

Estağfurullah, aksine öğrenmeye ve yapıcı her öneriye açığım. Önce zaman sonra bilgim dahilinde sürekli gelişime açık olmaya çalışıyorum. Kafamda çok proje var ama zaman sıkıntısı var. Bakalım neyi ne kadar yapabiliriz, onu da zaman gösterecek :)
Adnan Hocam Cok Kaliteli 1 İnsansiniz Yardim Alabilirsiniz Xbyte Hoca"dan Bu Konuda Belki Yardimci Olabilir Size Genede Siz Bilirsiniz Ben Sevdigim İnandigim Kisilerin Daha İyi Yerlerde Olmasini İstiyorum Bu Yuzden Yoksa Karismazdim Bana Ne Derdim Saygilarimla

Net Tv İndirmek İçin Tıklayın

Son Durak: Kan Bağı (2025)

Konu:
Genç bir kız, 1960'larda bir kule çöküşü hakkında sürekli kâbuslar görmektedir. Bu kâbusların nedenini araştırdığında, aslında bu önsezileri büyükannesinden miras aldığını keşfeder. Büyükannesi, yıllar önce bir binanın çöküşünü önceden tahmin etmiş ve bu sayede birçok insanı ölümden kurtarmayı başarmıştır. Ancak aradan geçen on yıllardan sonra, genç kızın hayatında işler karışmaya başlar.
1754225735258
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dünyalar Savaşı (2025)

Konu: Yakın gelecekte geçen bir bilim kurgu filminde, teknolojinin sınırlarının zorlandığı bir dünyada insanların mahremiyetlerini korumak için verdikleri mücadele anlatılıyor. Film, District 9 gibi gerçekçi bir tarzda ele alınmış olup, toplumsal ve bireysel düzeyde gözetim ve özel hayatın gizliliği arasındaki ince çizgiyi sorguluyor.
1754225883534

Son Durak: Kan Bağı (2025)

Konu:
Genç bir kız, 1960'larda bir kule çöküşü hakkında sürekli kâbuslar görmektedir. Bu kâbusların nedenini araştırdığında, aslında bu önsezileri büyükannesinden miras aldığını keşfeder. Büyükannesi, yıllar önce bir binanın çöküşünü önceden tahmin etmiş ve bu sayede birçok insanı ölümden kurtarmayı başarmıştır. Ancak aradan geçen on yıllardan sonra, genç kızın hayatında işler karışmaya başlar.
Ekli dosyayı görüntüle 11311
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dünyalar Savaşı (2025)

Konu: Yakın gelecekte geçen bir bilim kurgu filminde, teknolojinin sınırlarının zorlandığı bir dünyada insanların mahremiyetlerini korumak için verdikleri mücadele anlatılıyor. Film, District 9 gibi gerçekçi bir tarzda ele alınmış olup, toplumsal ve bireysel düzeyde gözetim ve özel hayatın gizliliği arasındaki ince çizgiyi sorguluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 11312
Eline Saglik Adnan Hocam

9. Bölüm Eklendi.
Geri Sayım (Countdown) (2025) Dizisi Eklendi.
Konu: İç Güvenlik Bakanlığı'ndan bir memurun güpegündüz öldürülmesi üzerine Los Angeles Emniyeti dedektifi Mark Meachum, emniyet teşkilatının tüm birimlerinden gizli ajanlarla birlikte soruşturmayı yürütmek üzere gizli bir ekibe dâhil olur. Ancak katil avı sırasında, hayal edilemeyecek kadar kötü bir komplo açığa çıkar ve milyonların yaşadığı bir şehri kurtarmak için zamana karşı bir yarış başlar.
Ekli dosyayı görüntüle 10317

Wednesday 2.Sezon
Tim Burton'ın yönetmenliğinde, Wednesday Addams'ın Nevermore Akademisi'ndeki maceralarını izliyoruz. Dizi, genç Wednesday'in medyumluk yeteneklerini keşfetmesi, kasabada dehşet saçan cinayetleri durdurma çabası ve ailesinin geçmişine dair doğaüstü bir gizemi çözmesi etrafında şekilleniyor. Bu süreçte, karmaşık okul ilişkileriyle de başa çıkmaya çalışıyor. Gotik atmosferi ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken bu yapım, izleyicilere benzersiz bir deneyim sunuyor.
1754840283223

Modern Kadın 9.Bölüm Eklendi.

Wednesday 2.Sezon
Tim Burton'ın yönetmenliğinde, Wednesday Addams'ın Nevermore Akademisi'ndeki maceralarını izliyoruz. Dizi, genç Wednesday'in medyumluk yeteneklerini keşfetmesi, kasabada dehşet saçan cinayetleri durdurma çabası ve ailesinin geçmişine dair doğaüstü bir gizemi çözmesi etrafında şekilleniyor. Bu süreçte, karmaşık okul ilişkileriyle de başa çıkmaya çalışıyor. Gotik atmosferi ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken bu yapım, izleyicilere benzersiz bir deneyim sunuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 11685

Modern Kadın 9.Bölüm Eklendi.
Elinize Saglik Adnan Hocam

Geri