Kargo1975
Paylaşımcı
- Konular
- 2
Arkadaşlar Nes Oyunu Kaptan Tsubasa Netten Bulup Nes Emulatoru Kurup Denemistim Bilmiyorum Bu Oyun Serilerilerini Paylasan Oldumu Daha Once Sizlerle Paylasmak İstedim Herhangi Nes Emulator İndirip Kurun Nes Nostalgia Kurdum Ben Oyun Dosyalarini Konuya Atacam İndirip Deneyebilirsiniz.Daha Varda Forum Bin Dosya Olursa Attirmiyor Zipe Donusturursem Onlarida Atabilirim Arkadaşlar Oyunlarin İsimleri Ayni Olsada Farklidir,Ruya Takimi İle Baslayabilirsiniz Super Guclerlerle Baslayabilirsiniz.Tek Tek Denemeniz Gerek Editli Ve Orjinal Tr Uk Japan Olmak Uzere İndirip Deneyince Gorursunuz
Arkadaslar Sizler İcin Contra 168 İn 1 Contra "dan Tutunda Super Mario, Tank, Pacman, A" Dan Z"ye Taninmis Begeneceginiz, Bir Cok Oyun Yukledim Nostalji Sevenler Deneyebilir Konu İsmini Nes Roms Ve Kaptan Tsubasa Serileri Olarak Degistirdim
Arkadaslar Japon Ruya Takimi İle Yani Kirmizi Takimla Oyuna Baslayabileceginiz Japonca Nes Kaptan Tsubasa Serisine 1 Oyun Daha Ekledim
Arkadaslar Sizler İcin Contra 168 İn 1 Contra "dan Tutunda Super Mario, Tank, Pacman, A" Dan Z"ye Taninmis Begeneceginiz, Bir Cok Oyun Yukledim Nostalji Sevenler Deneyebilir Konu İsmini Nes Roms Ve Kaptan Tsubasa Serileri Olarak Degistirdim
Arkadaslar Japon Ruya Takimi İle Yani Kirmizi Takimla Oyuna Baslayabileceginiz Japonca Nes Kaptan Tsubasa Serisine 1 Oyun Daha Ekledim
Ekli dosyalar
-
Captain Tsubasa 2(Turkce).zip220.4 KB · Görüntüleme: 12
-
Captain Tsubasa Vol. II - Final Evolution (Hack).zip220.8 KB · Görüntüleme: 3
-
Captain Tsubasa Vol. II - Super Striker (Japan) [T-En by Hayabusakun v1.0].zip219.2 KB · Görüntüleme: 2
-
Captain Tsubasa 2(Turkce).zip220.4 KB · Görüntüleme: 3
-
Captain Tsubasa Vol. II - Final Evolution (Hack).zip220.8 KB · Görüntüleme: 1
-
Captain Tsubasa Vol. II - Mustafa Rezan (Hack).zip220.9 KB · Görüntüleme: 1
-
Captain Tsubasa Vol. II - Prologue Of New Legend (Hack).zip221.8 KB · Görüntüleme: 2
-
Captain Tsubasa Vol. II - Super Dream Team By Whipon (Hack).zip222.1 KB · Görüntüleme: 1
-
Captain Tsubasa Vol. II - Shin All Star Battle (Hack).zip221.7 KB · Görüntüleme: 2
-
168-in-1 New Contra Function 16 (Asia) (En) (Pirate).zip614.4 KB · Görüntüleme: 1
-
Captain Tsubasa Vol. II - Japanese Youth Team (Hack).zip329.7 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme: