Nes Roms Ve Kaptan Tsubasa Serisi

Kargo1975

Paylaşımcı
Konular
2
Arkadaşlar Nes Oyunu Kaptan Tsubasa Netten Bulup Nes Emulatoru Kurup Denemistim Bilmiyorum Bu Oyun Serilerilerini Paylasan Oldumu Daha Once Sizlerle Paylasmak İstedim Herhangi Nes Emulator İndirip Kurun Nes Nostalgia Kurdum Ben Oyun Dosyalarini Konuya Atacam İndirip Deneyebilirsiniz.Daha Varda Forum Bin Dosya Olursa Attirmiyor Zipe Donusturursem Onlarida Atabilirim Arkadaşlar Oyunlarin İsimleri Ayni Olsada Farklidir,Ruya Takimi İle Baslayabilirsiniz Super Guclerlerle Baslayabilirsiniz.Tek Tek Denemeniz Gerek Editli Ve Orjinal Tr Uk Japan Olmak Uzere İndirip Deneyince Gorursunuz
Arkadaslar Sizler İcin Contra 168 İn 1 Contra "dan Tutunda Super Mario, Tank, Pacman, A" Dan Z"ye Taninmis Begeneceginiz, Bir Cok Oyun Yukledim Nostalji Sevenler Deneyebilir Konu İsmini Nes Roms Ve Kaptan Tsubasa Serileri Olarak Degistirdim
Arkadaslar Japon Ruya Takimi İle Yani Kirmizi Takimla Oyuna Baslayabileceginiz Japonca Nes Kaptan Tsubasa Serisine 1 Oyun Daha Ekledim

Ekli dosyalar

• Captain Tsubasa 2(Turkce).zip
    220.4 KB · Görüntüleme: 12
  • Captain Tsubasa Vol. II - Final Evolution (Hack).zip
    220.8 KB · Görüntüleme: 3
  • Captain Tsubasa Vol. II - Super Striker (Japan) [T-En by Hayabusakun v1.0].zip
    219.2 KB · Görüntüleme: 2
  • Captain Tsubasa 2(Turkce).zip
    220.4 KB · Görüntüleme: 3
  • Captain Tsubasa Vol. II - Final Evolution (Hack).zip
    220.8 KB · Görüntüleme: 1
  • Captain Tsubasa Vol. II - Mustafa Rezan (Hack).zip
    220.9 KB · Görüntüleme: 1
  • Captain Tsubasa Vol. II - Prologue Of New Legend (Hack).zip
    221.8 KB · Görüntüleme: 2
  • Captain Tsubasa Vol. II - Super Dream Team By Whipon (Hack).zip
    222.1 KB · Görüntüleme: 1
  • Captain Tsubasa Vol. II - Shin All Star Battle (Hack).zip
    221.7 KB · Görüntüleme: 2
  • 168-in-1 New Contra Function 16 (Asia) (En) (Pirate).zip
    614.4 KB · Görüntüleme: 1
  • Captain Tsubasa Vol. II - Japanese Youth Team (Hack).zip
    329.7 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Tsubasam beee çocukken okula geç kalmak umrumda değildi izleyip öyle giderdim birde akşama verirdi 😁 ellerine sağlık

Editli Dedigim Ruya Takimla Baslayabiliyorsunuz Hex Kodlari İle Yapan Yapmis

Arkadaslar Sizler İcin Nostaljik Oyun Seti Bulup Konuya Ekledim Contra 168 İn 1Game 168 Adet En Populer Nostaljik Oyunlar Mevcut Contra, Super Mario,Arcadian,Tetris,Super Tank,Gradius,Pacman Ve Daha Bir Cogu Var Begeneceginizi Saniyorum.
Ayrica Konu Guncel Basliginida Nes Roms Ve Kaptan Tsubasa Serileri Olarak Degistirdim Daha Cok Eklemeler Yapabilirim Zamanla. İsteyen Deneyebilir.Saygılarımla.

Bilgilendirme
Arkadaslar Tsubasa Serisine Ruya Takimi İle Baslayabileceginiz Japonca Olsada Oynayabileceginiz 1 Oyun Daha Ekledim Nostalji Tsubasa Sevenler İndirip Deneyebilir Oyun Listesinin En Altta Oyun Saygilarimla.
Nes Oyunlari Serisine Firsat Buldukca Yeni Oyunlar Eklemeye Devam Edecegim.

Geri