✅ Nereli olduğunuzu söylemeden 3 kelime ile anlatın 🙂

Saat kulesi Çiğdem ve Gevrek deseydin daha uygun olurdu Bütün dağlarda çiçekler açar ayrıca o marş çok ruhsuz gıcık bir marş
Mesajıma sinirli tepki bırakanlar sizin saçma sapan ideolojinizi beğenmek zorunda değilim yani gelsem görsem ki b... yiyorsunuz ne güzel mi demem gerekiyor ayrıca isminizi değiştirip bir maske altına girince kimse insan olmaktan feragat etmiş olmaz her türlü haltı yemek ona kah ta olmaz insanım müslümanım türküm kimse kimsenin saçma sapan idolojik fikirlerine ihtiyacım yok

Mesajıma sinirli tepki bırakanlar sizin saçma sapan ideolojinizi beğenmek zorunda değilim yani gelsem görsem ki b... yiyorsunuz ne güzel mi demem gerekiyor ayrıca isminizi değiştirip bir maske altına girince kimse insan olmaktan feragat etmiş olmaz her türlü haltı yemek ona kah ta olmaz insanım müslümanım türküm kimse kimsenin saçma sapan idolojik fikirlerine ihtiyacım yok
Haklısınız, kimsenin fikirlerine kimsenin ihtiyacı yok, kimsenin ortamı germeye de hakkı yok...
Herkes herkesin görüşüne saygı duymalı, saygı çerçevesinde yazmalı.
Burası bir teknoloji forumu, farklı konularla ortamı germeye çalışana asla müsamaha gösterilmez..
Herkese iyi forumlar...

tellak üzüm asma şarap

Saat kulesi - çiğdem - dağlarında çiçekler açar

böyle başladım bakalım neler gelecek ;)
Abi senin konumda zaten izmir güzel bahçe yazıyor ama ben yinede tahmin edeyim izmir güzel bahçe.😂 ilceyi referans olarak ekledim..

Ben Hanım Köy'lüyüm. Babam asker olduğu için her 3 yılda bir tayin çıkar taşınır dık. Doğma büyüme şuralıyım diyemiyorum. Evlendim eşim burada yaşayalım dedi bende olur dedim :)

Çağ kebabı ve {...} Taşı tesbihi (hiç görmedim kısmet olmadı o ayrı konu netice de memleket gitmesekte o köy bizim köyümüz misali) doğup büyüdüğüm yaşadığım yer ise 7 tepeli 😉
Ata Memleketim, Dadaşlar Diyarı, İbrahim Hakkı Hazretleri'nin yurdu.

Konuyu görüntüleyenler

Geri