NEDEN SÜREKLİ AYNI KONULAR AÇILIYOR FORUMA BAKILMADAN???

dacunha10

Paylaşımcı
Konular
91
her gün aynı konular açılıyor her yeni üye olan aynı soruyu form da bakmadan yazıyor buna bir çözüm üretilmeli yani ilk sefer uyarı tekrarlanırsa konu açma engeli süreli gibi sürekli hangi ip player m3u var mı 4k olsun filan buna bir çözüm bulunmalı

Saçma bir istek eski konulardaji m3lar sürekli patliyor hocam millet ariyor

Saçma bir istek eski konulardaji m3lar sürekli patliyor hocam millet ariyor
sadece m3u ile alakalı değil söyledigim her konu forumda zaten avr m3u ya gelince de o konu ile açılmış son mesaja bakınca guncelleri de oraya atılır konuya girip yeni dosya var mı dersek ki var bu konu ile alakalı guncellenen başlıklar

Konular klasörler gibi yapılabilir(yazması kolay ama yapacak arkadaşlara emek olabilir)
Örnek: KODİ bölümü= kodi ile ilgili hertürlü soru-görüş-paylaşımlar
Giren arkadaş forum ana sayfasında kafasında ki soru vs. KODİ ile ilgili ise o klasörü tıkladığında, içeri girer ve orada ki yine yapılabilirse alt paylaşımlara bakarak soru-görüş-öneri-paylaşım vs. yapar
Bu örnekleri diğer tüm çoğunluğun paylaştığı ya da aradığı ya da sorduğu klasörler içinde olabilir. M3U bölümü de bir örnek

Giren arkadaş arama yapmazsa, doğru yere başlık açamazsa yapacak fazla birşey yok, gördükçe taşıyoruz

Bunu çözebilen bir forum yoktur herhalde, her forumda aynı şeyler konuşuluyor.
üstadim ayni degil iptv sorunlari
her gün aynı konular açılıyor her yeni üye olan aynı soruyu form da bakmadan yazıyor buna bir çözüm üretilmeli yani ilk sefer uyarı tekrarlanırsa konu açma engeli süreli gibi sürekli hangi ip player m3u var mı 4k olsun filan buna bir çözüm bulunmalı
her gün ayni konularin konusulmasi veya alakasiz paylasimlarin yapilmasi ben biraz bilgisizlikten ve ya az bilgiden kaynakli görüyorum takildigim bir yer var günlük sürekli mekanin olusumuna hitaben milletin aradigi iptv sorunlari en son guncellemeleri yenilikler ve güncel m3u uzantilari gibi tüm bilgi paylasimlar yapilmakta bilgilendirilmekte buda sunu gösteriyorki yöneticisinden tut üyelerine kadar az cok herkesin bilgisi orta seviye üzerinde paylasimlarda bir o kadar kaliteli ve aradigin lazim olan her türlü bilgi mevcuttur. ben cok konusan biri degilim bir iki elestiri yaptim ters cevap alinca artik sadece bakinip cikiyorum.

üstadim ayni degil iptv sorunlari
Ne demek istedin dostum?

Arkadaş neden sürekli aynı konular tekrar tekrar açılıyor demiş, ben de bu her forumda olan bir şey bunu çözebilen yok demişim.

Dediğim gibi ne yaparsanız yapın, ayrı klasör de yapsanız, ayrıca konu da açsanız, konuları başa sabitleseniz de biri gelip yeniden aynı şeyi soracak.

Yıllardır her videoda drive'a nasıl gidileceğini görebileceğiniz video linki şudur diye söylüyorum, videonun altında "drive'a nasıl ulaşırım" diye soru geliyor. Ne izliyoruz ne okuyoruz, istiyoruz ki her şey ayağımıza gelsin. Bana, makine göndereyim sen uygulamaları yükle bana gönder diye bile sürekli mesaj geliyor, araştırmak öğrenmek millet olarak en büyük korkumuz.

Son düzenleme:
Ne demek istedin dostum?

Arkadaş neden sürekli aynı konular tekrar tekrar açılıyor demiş, ben de bu her forumda olan bir şey bunu çözebilen yok demişim.
burda yazmak istedigim yarim kaldi yanlis anlama tam cevabim bir önceki yorumumda tam belirttim

burda yazmak istedigim yarim kaldi yanlis anlama tam cevabim bir önceki yorumumda tam belirttim
Dostum yanlış anlama da koca paragrafta bir tane nokta, virgül olmayınca okumak aşırı zorlaşıyor. Zaten yazarak iletişim kurmak çok zor, en azından noktalama işaretlerini doğru koymak, yazılı iletişimin 1. kuralı bence.

Bu konuda kimse bir şey yapamaz her forumda böyledir her ne kadar başlık açılsa bir o kadar kategori açılsa değişen hiç bir şey olmayacak çünkü yarın kayıt olup gelen üye arama butonunu kullanmayacak , aklına gelmeyecek veya kolaya kaçıp yeni bir konu açıp sorusunu soracak bu her yerde böyledir biz üyelerde aynı açılan konulara eskiden o konu ile ilgili konu açılmış ise yeni açılan konuya eski konunun linkini bırakarak bunun bir nebze önüne geçebiliriz başka yapacak bir şey yok.

Arkadaşlar foruma giriyorum her gün abartısız aynı konular tekrar tekrar açılmış halde görüyorum. Kimse forumda var mı yok mu demeden hemen konu açıyor. İp tv m3u varmı diye en az 10 konu vardır. Sürekli tekrara düşmekten yeni farklı konular çıkmıyor. Forum yöneticileri buna bir çare bulacak mı acaba?
arama kısmı kullanılmadan konu acılmamalı
Bazen aynı konulara aynı şeyleri yazmaktan gına geliyor
Yazmasam vicdan yapıyorum yazık bilgi sahibi olsun diye.
Ben önce arama yapıyorum bakıyorum beni tatmin edecek kadar cevap bulduysam o konuyu acmıyorum. Aslında bir fikrim var ama mesajla tvbox başlığının altında cihazların markaları olmalı herkes kendi cihazının markasındaki sorun ve cevaplara bakar.

Evet forumların kaderi bu kirlilik maalesef o yüzden adminler fazla mesai yapıyor.🤣 hatta bazıları google aramalarda linki tıklayıp paylaşılan url lerin sadece üyelere özel olduğunu görünce, foruma üye olup alacağını alıp yada sorusunu sorup aldığı cevap yada her neyse onunla beraber ufka doğru sessizce kaybolup gidiyor, sonra kendisi bile hatırlamıyor nerelere üye olduğunu neden olduğunu. :)
Forumları içerik tüketmek için kullanan sayısı her zaman üretme çabası içerisinde olanlardan fazladır buda normal bir durumdur.

Son düzenleme:
Arkadaşlar foruma giriyorum her gün abartısız aynı konular tekrar tekrar açılmış halde görüyorum. Kimse forumda var mı yok mu demeden hemen konu açıyor. İp tv m3u varmı diye en az 10 konu vardır. Sürekli tekrara düşmekten yeni farklı konular çıkmıyor. Forum yöneticileri buna bir çare bulacak mı acaba?
arama kısmı kullanılmadan konu acılmamalı
Bazen aynı konulara aynı şeyleri yazmaktan gına geliyor
Yazmasam vicdan yapıyorum yazık bilgi sahibi olsun diye.
Ben önce arama yapıyorum bakıyorum beni tatmin edecek kadar cevap bulduysam o konuyu acmıyorum. Aslında bir fikrim var ama mesajla tvbox başlığının altında cihazların markaları olmalı herkes kendi cihazının markasındaki sorun ve cevaplara bakar.
Kesinlikle noktasına virgülüne kadar düşüncenize katılıyorum.Bizim milletimiz hazıra alışık.Armut piş ağzıma düş.Defalarca aynı soru yada istek gördüm,elimden geldiğimce onların yerine ben arama yapıp ilgili konuya yönlendiriyorum :(
benim ki sadece bir öneri konu açmadan önce kocaman pencere açılmalı.arama yaptınız mı diyerek?

Bir ara imzama bile eklemiştim okumadan ve aramadan direkt sorular sorulduğu için.

Aynı konu başlığına ben de hiçbir şekilde noktalama işareti kullanılmadan ardı ardına cümleler yazılmasını eklerim sorun olarak.

Soruyu soran/soruyu cevaplayan bu şekilde cümleler kurduğunda ortaya iki problem çıkıyor; mesajı anlamak ve sorunu anlamak.
Cevap verdiğinizde yine aynı şekilde karşılık gelince problemler artmaya devam ediyor 😅

Türkçe'yi doğru kelimelerle yazmayı geçtim böyle olunca bölüm geçmek için tüm tuşlara basılmış gibi oluyor.

Taze bir örnek

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241222-223658.jpg
    Screenshot_20241222-223658.jpg
    362.4 KB · Görüntüleme: 14

Geri