Ne yapabilirim?

piraziz

Üye
Puan 7
Çözümler 0
@piraziz
Merhabalar, uzun zamandır forumu takip ediyorum. Yaklaşık 2012'den beri aktif olarak yazılım geliştirmekteyim. Web, mobil bir çok projeye imza attım. Son zamanlarda dizi siteleri ve canlı yayınlar ile ilgilenmekteyim. Yazılım tarafında yapamayacağım bir şey yoktur. Amacım şu sizlerede danışmak istedim. Aylık düzenli gelir edebilmek adına örnek yıllık/aylık 5$ kazanabileceğim bir uygulama geliştirmek istiyorum. Bu sizce ne olurdu? iptv player mi? ya da alternatif ne lazım bu sektörlere?

Üstat bence IP Tv player yapma da

• Beğen
Tepkiler: ENS
Daha önce neler yaptığınızı bilmediğim için bir şey diyemiyorum. Örnek verirseniz iyi olur. Bir de iktisadi hedefinizi tam anlayamadım. Ürün başına aylık 5 dolar getiri mi? Sunma platformu Google Play mı olacak? Birçok parametre var. Biraz daha açık bilgi verirseniz daha çok fikir üretebiliriz sanıyorum.

Daha önce neler yaptığınızı bilmediğim için bir şey diyemiyorum. Örnek verirseniz iyi olur. Bir de iktisadi hedefinizi tam anlayamadım. Ürün başına aylık 5 dolar getiri mi? Sunma platformu Google Play mı olacak? Birçok parametre var. Biraz daha açık bilgi verirseniz daha çok fikir üretebiliriz sanıyorum.
Hocam amacım düzenli ödeme yapan, insanların işine yarayan bir araç, hizmet sunmak. Google Play olacak muhtemelen açıkcası bende fikir bulamadığım için yazdım :)

Artık iptv gibi uygulamalar çoğaldı ve ücretsiz de çok hem yerli hem yabancı onun için yapması biraz daha zor olan kolay bulunmayan uygulama olması lazım, misal araçlarda android auto engelin aşan kendi uygulamamızı yani telefondaki istediğimiz uygulamayı android autoda açabileceğimiz bir uygulama geliştir , şu anda iki kişi tanıyorum bunu yapan veya yapmaya çalışan daha test aşamasında satış yapıyorlar ve alıcısı da var eğer bu alanda reklamını da iyi yaparsan çok güzel gelir elde edersin.

Merhabalar, uzun zamandır forumu takip ediyorum. Yaklaşık 2012'den beri aktif olarak yazılım geliştirmekteyim. Web, mobil bir çok projeye imza attım. Son zamanlarda dizi siteleri ve canlı yayınlar ile ilgilenmekteyim. Yazılım tarafında yapamayacağım bir şey yoktur. Amacım şu sizlerede danışmak istedim. Aylık düzenli gelir edebilmek adına örnek yıllık/aylık 5$ kazanabileceğim bir uygulama geliştirmek istiyorum. Bu sizce ne olurdu? iptv player mi? ya da alternatif ne lazım bu sektörlere?
Kardeşim 12 yıllık deneyimin var ise parada kazanmak istiyor isen kafanı ios işletim sisteminde uygulama yapmaya yor derim. Androidden para falan kazanamazsın.

• Beğen
Medikal temelli bir program yapmanı öneririm. Düzgün yapıldığında ve geliştirildiğinde, dönüşlerde çözüm üretildiğinde sınırlar ötesi bir şansınız olur.

Programcılık tabiki güzel ama bütünün bir ayağı. Detay bilgiye sahip olduğunuz bir konuda program yapabilirsiniz. Mesela türbin rotor yatağı termal kontrol ya da antenler programı yazamazsınız oturup da. Bir finans uygulaması için, temel muhasebe, jargon vs bilmeniz lazım
Dediğiniz iptv, Media player vs tarzı programlar sanırım bolca var, ücretlisi, ücretsizi.
Benim aklıma akıllı saatler için program geliyor. Piyasada düzgün program yok. Mesela Huawei ye google fit verisi gelmiyor, gitmiyor da. Ama sync programları var bu iş için. Öylesine bir fikir.

• Beğen
Merhaba, açıkçası son zamanlarda galiba herkes fikir kıtlığında çünkü bende öyleyim. :) Denediniz mi bilmiyorum ama illa ki kullandığınız ai sizi tanıyordur ona önce sizi tanıtmasını söyleyin sonrasında hakkınızda bilmediği şeyler varsa ekleyin ve sonrasında ondan fikir alın sizi tanıdığı için işe yarar bir şeyler illaki sunacaktır kafanıza yatan bir şey olursa zaten hayata geçirirsiniz beğenmezseniz yeniletirsiniz ben arada bu söylediğimi yapıyorum bazen işe yarar ve kafama yatan şeyler sunabiliyor.

• Beğen

Geri