ne mutlu bize patron kardeşimizi yedik :

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ertan1

Paylaşımcı
Konular
10
Tartışma ortamı yaratılması, tartışma başlatılması ve her türlü tartışmaya yol açan durumlardan uzak duralım!
öncelikle kardeşim duggularını senden izinsiz paylaştıgım için özürdilerim

Kullanmayı beceremeyen boş boş konuşan insanlardan sıkıldım artık.

Konuda gerekli açıklamayı yapmama rağmen okumadan gelipte
umut veriyo ama çalışmıyor diyerek boş yapan insanlardan da sıkıldım.

Benim burada paylaştığım linkleri yanına maksimum bağlantı sayılarını ekliyorum buna rağmen idrak edemeyen
beceriksizler anca atıp tutuyo. Benim bu linklere ihtiyacım yok ben herhangi bir karışılık beklemeden size
link toplayıp atıyodum ama iyilikten anlamayan nankörler yüzünden artık bunu yapmayacağım.

Paylaştığım her link kendi yazdığım program tarafından kontrol edilerek paylaşılıyor. Program çalışanı ayırıp
çalışmayanı otomatik siliyor bunu kaç defa söylememe rağmen hala anlamayan insanlar var.

Neyse daha fazla uzatmayacağım artık link paylaşmayı düşünmüyorum.

Hayırlı akşamlar.

----------------------------------------------------------------------------------------
TARTIŞMACI KONUŞMA
Tartışma ortamı yaratılması, tartışma başlatılması ve her türlü tartışmaya yol açan durum.
Ayrıca,
İki kişi arasındaki konuşma, mesaj veya her türlü özeli 3. ortama kişinin iznini almadan (-ki "kardeşim duggularını senden izinsiz paylaştıgım için özürdilerim" yazınızla bu durumu peşinen kabul etmiş oluyorsunuz.) Gerek sosyal, gerek forumca kabul görmeyen etik dışıdır ve ayrıca KKVK kapsamında dahi yasaktır.
Her ne kadar kendi rahatsızlığınızı vermek isteseniz de bunu değiştirmez!
@Laperdesi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benim burada paylaştığım linkleri yanına maksimum bağlantı sayılarını ekliyorum buna rağmen idrak edemeyen
beceriksizler anca atıp tutuyo. Benim bu linklere ihtiyacım yok ben herhangi bir karışılık beklemeden size
link toplayıp atıyodum ama iyilikten anlamayan nankörler yüzünden artık bunu yapmayacağım.

Paylaştığım her link kendi yazdığım program tarafından kontrol edilerek paylaşılıyor. Program çalışanı ayırıp
çalışmayanı otomatik siliyor bunu kaç defa söylememe rağmen hala anlamayan insanlar var.

Hayırlı akşamlar.
@ertan1 Üstadım nereye ? daha ben yeni geldim. Şaka şaka neyse üstadım dediklerinin altına imzamı atıyorum.Haklısın ben saatlerce değişen dnslerin yenilerini tarıyor buluyorum, sonra yine saatlerce dns tarıyorum, bulduğum user passları ayrı bir dosyada kayıt ediyorum, combo oluşturuyorum bulduğum url leri burada paylaşıyorum( paylaştığım urllerin hepsi kendi taramamdır.Başkasının paylaştıklarını paylaşmam).Sonra içlerinden bir kaç arkadaş çıkıyor moralimi alt üst ediyor.Bizim istediğimiz sadece bir teşekkür arkadaşlar başka birşey istemiyoruz.Benim elimde milyonlarca url var benim hiçbirine ihtiyacım yok hepsi sizin için.Keyifli seyirler...

@ertan1 Üstadım nereye ? daha ben yeni geldim. Şaka şaka neyse üstadım dediklerinin altına imzamı atıyorum.Haklısın ben saatlerce değişen dnslerin yenilerini tarıyor buluyorum, sonra yine saatlerce dns tarıyorum, bulduğum user passları ayrı bir dosyada kayıt ediyorum, combo oluşturuyorum bulduğum url leri burada paylaşıyorum( paylaştığım urllerin hepsi kendi taramamdır.Başkasının paylaştıklarını paylaşmam).Sonra içlerinden bir kaç arkadaş çıkıyor moralimi alt üst ediyor.Bizim istediğimiz sadece bir teşekkür arkadaşlar başka birşey istemiyoruz.Benim elimde milyonlarca url var benim hiçbirine ihtiyacım yok hepsi sizin için.Keyifli seyirler...
teşekkürler iyiki varsınız

Hayırlı akşamlar.
Vallahi çok haklısınız değer bilmiyor kimse

Bizim insanlar bedavayı bile eleştiriyor

Tartışma ortamı yaratılması, tartışma başlatılması ve her türlü tartışmaya yol açan durumlardan uzak duralım!
Bu formun üye sayısını bilmiyorum ama kendi aranızda birbirinin bilgisini paylaşan üç beş kişi için bu kadar kişiyi zan altında bırakma hakaret etme hakkınız yok. kendi adıma kimseye yalvarmadım nolur bana link ver diye bir kaç samimi kişi paylaşıyor bizde eğlencesine takılıyoruz kimsenin malını alıp satmıyoruz paylaşana teşekkür eder paylaşmayana eyvallah deriz

-------------------------------------------------------------

TARTIŞMACI KONUŞMA
Tartışma ortamı yaratılması, tartışma başlatılması ve her türlü tartışmaya yol açan durum.
Genel olarak yazılan cümlelerde yaranız yoksa gocunup tartışmayı alevlendirecek ortam yaratmanın lüzumu yoktur.!
@Laperdesi

Moderatör tarafında düzenlendi:
En üstte yer alan mesaj bana ait bir mesaj yazılanlar cümlesi cümlesine bana ait yani başka birinin sözleri değil. Eğer ki sözleriniz bu mesaja ise kimseyi zan altında bırakmadım tam olarak bizzat gereken cevabı az bile olsa verdim. Hakaret ettiysem de bilerek ettim ki ettiğimi düşünmüyorum iyi olana iyi gittim de noldu ? Bunca zaman herkes bir şeyler bulsun öğrensin, kullansın diye çabaladım benim bunların hiç birisine ihtiyacım yok hepsini karşılıksız üyeler için paylaştım. Malûm yaş ortalaması biraz yüksek bir forum e benimde yaşım genç sizlerin bilmediğiniz ama benim bildiğim bir çok şey var faydalanın istedim her defasında çamur atıldı yok şunu niye modladın bunu neden modladın benim neyi neden modladığım kimseyi ilgilendirmez. Kullanacaksanız kullanın kullanmayacaksanız boş yorum yapmanın manası yok değil mi ? Her paylaşımda kullanmak isteyen kullanabilir diye yazmama rağmen anlayan yok uygulama kapatılır sebebi ben olmuş olurum baska bir sorun çıkar sebebi ben olurum. Meyve veren ağaç taşlanır demişler eyvallah ama vasıfsız insanların gelipte şöyle böyle demesi can sıkıyor. En azından benim bir faydam bir katkım vardı gelipte konuda boş boş konuşanların neye faydası var. Beleş link bulup sorgulayıp yok vakit çalıyor yok umut veriyo falan. Ben oradan bakınca iptv sağlayıcısına mı benziyorum nerede ne link varsa toplayıp kontrol edip paylaşıyorum. 50 defa açıklama yaptım anlayan yok. Umarım derdimi anlamışsınızdır.

Dünden beri atılan özel mesajlar içinde atan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim, saygılarla. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri