ertan1
Paylaşımcı
- Konular
- 10
Tartışma ortamı yaratılması, tartışma başlatılması ve her türlü tartışmaya yol açan durumlardan uzak duralım!
öncelikle kardeşim duggularını senden izinsiz paylaştıgım için özürdilerim
Kullanmayı beceremeyen boş boş konuşan insanlardan sıkıldım artık.
Konuda gerekli açıklamayı yapmama rağmen okumadan gelipte
umut veriyo ama çalışmıyor diyerek boş yapan insanlardan da sıkıldım.
Benim burada paylaştığım linkleri yanına maksimum bağlantı sayılarını ekliyorum buna rağmen idrak edemeyen
beceriksizler anca atıp tutuyo. Benim bu linklere ihtiyacım yok ben herhangi bir karışılık beklemeden size
link toplayıp atıyodum ama iyilikten anlamayan nankörler yüzünden artık bunu yapmayacağım.
Paylaştığım her link kendi yazdığım program tarafından kontrol edilerek paylaşılıyor. Program çalışanı ayırıp
çalışmayanı otomatik siliyor bunu kaç defa söylememe rağmen hala anlamayan insanlar var.
Neyse daha fazla uzatmayacağım artık link paylaşmayı düşünmüyorum.
Hayırlı akşamlar.
----------------------------------------------------------------------------------------
TARTIŞMACI KONUŞMA
Tartışma ortamı yaratılması, tartışma başlatılması ve her türlü tartışmaya yol açan durum.
Ayrıca,
İki kişi arasındaki konuşma, mesaj veya her türlü özeli 3. ortama kişinin iznini almadan (-ki "kardeşim duggularını senden izinsiz paylaştıgım için özürdilerim" yazınızla bu durumu peşinen kabul etmiş oluyorsunuz.) Gerek sosyal, gerek forumca kabul görmeyen etik dışıdır ve ayrıca KKVK kapsamında dahi yasaktır.
Her ne kadar kendi rahatsızlığınızı vermek isteseniz de bunu değiştirmez!
@Laperdesi
Kullanmayı beceremeyen boş boş konuşan insanlardan sıkıldım artık.
Konuda gerekli açıklamayı yapmama rağmen okumadan gelipte
umut veriyo ama çalışmıyor diyerek boş yapan insanlardan da sıkıldım.
Benim burada paylaştığım linkleri yanına maksimum bağlantı sayılarını ekliyorum buna rağmen idrak edemeyen
beceriksizler anca atıp tutuyo. Benim bu linklere ihtiyacım yok ben herhangi bir karışılık beklemeden size
link toplayıp atıyodum ama iyilikten anlamayan nankörler yüzünden artık bunu yapmayacağım.
Paylaştığım her link kendi yazdığım program tarafından kontrol edilerek paylaşılıyor. Program çalışanı ayırıp
çalışmayanı otomatik siliyor bunu kaç defa söylememe rağmen hala anlamayan insanlar var.
Neyse daha fazla uzatmayacağım artık link paylaşmayı düşünmüyorum.
Hayırlı akşamlar.
----------------------------------------------------------------------------------------
TARTIŞMACI KONUŞMA
Tartışma ortamı yaratılması, tartışma başlatılması ve her türlü tartışmaya yol açan durum.
Ayrıca,
İki kişi arasındaki konuşma, mesaj veya her türlü özeli 3. ortama kişinin iznini almadan (-ki "kardeşim duggularını senden izinsiz paylaştıgım için özürdilerim" yazınızla bu durumu peşinen kabul etmiş oluyorsunuz.) Gerek sosyal, gerek forumca kabul görmeyen etik dışıdır ve ayrıca KKVK kapsamında dahi yasaktır.
Her ne kadar kendi rahatsızlığınızı vermek isteseniz de bunu değiştirmez!
@Laperdesi
Moderatör tarafında düzenlendi: