Thanos
Paylaşımcı
- Konular
- 53
@tıngırmıngır ama 3 üniversite, güzelmiş.Un elendi, elek asıldı...
3. Üniversite okunuyor, 4. Sırada![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
@tıngırmıngır ama 3 üniversite, güzelmiş.Un elendi, elek asıldı...
3. Üniversite okunuyor, 4. Sırada![]()
Senini işinde zor be kardeş boşver gelir geçer , düze çıkarsın bir günTitan'ım. Arada sırada gezegenleri yok ediyorum. Evren'in dengesini sağlamak için. Ruh taşını arıyorum, hala bulamadım. Öyle işte.![]()
Tekstil de öyle. Mısır bitirdi40 yildir canta işi ile ugrasiyom agustostan beri issizlikten atalyo kapali piyasada bir laf dolasiyo 2001 kirizinin bir benzeri yasanacak mart sonuna kadar dolar 2 kati olcsk diye bu bile zaten aylardir iş yok daha beter etti evde yatiyoz islar acilsin diye bekliyok şimdilik
Kardeşim sadece sen değil hepimiz şansa yaşıyoruz malesefHayatım da düzen de kalmadı rastgele yaşıyorum şuanda
Reis o konuyu ayri acmislarBence buna meslek +il bazında yazalim ... Belki esnaf olarak ticaret olarak da tanisilir![]()
40 yildir canta işi ile ugrasiyom agustostan beri issizlikten atalyo kapali piyasada bir laf dolasiyo 2001 kirizinin bir benzeri yasanacak mart sonuna kadar dolar 2 kati olcsk diye bu bile zaten aylardir iş yok daha beter etti evde yatiyoz islar acilsin diye bekliyok şimdilik