Ne iş yapıyorsunuz?

Titan'ım. Arada sırada gezegenleri yok ediyorum. Evren'in dengesini sağlamak için. Ruh taşını arıyorum, hala bulamadım. Öyle işte. :)
Senini işinde zor be kardeş boşver gelir geçer , düze çıkarsın bir gün ;)

endüstri mühendisiyim, işim planlama ama zamanımın ve enerjimin çoğunu çalıştığım firmalardaki pisliklerle uğraşarak geçiriyorum

Emekli
* iş bulursam yine çalışırım
Lakin iş bulamadım

Son düzenleme:
40 yildir canta işi ile ugrasiyom agustostan beri issizlikten atalyo kapali piyasada bir laf dolasiyo 2001 kirizinin bir benzeri yasanacak mart sonuna kadar dolar 2 kati olcsk diye bu bile zaten aylardir iş yok daha beter etti evde yatiyoz islar acilsin diye bekliyok şimdilik
Tekstil de öyle. Mısır bitirdi

Tekstil sektöründe bulunan Kurumsal büyük firmada raporlama üzerine çalışıyorum.

TSK' dan Emekliyim. Özel Bir Şirketin Ege Bölge Müdürü olarak çalışmaktayım. Allah bağışlar ise 1 de torunum var

Bence buna meslek +il bazında yazalim ... Belki esnaf olarak ticaret olarak da tanisilir 🤝🤝🤝🤝

40 yildir canta işi ile ugrasiyom agustostan beri issizlikten atalyo kapali piyasada bir laf dolasiyo 2001 kirizinin bir benzeri yasanacak mart sonuna kadar dolar 2 kati olcsk diye bu bile zaten aylardir iş yok daha beter etti evde yatiyoz islar acilsin diye bekliyok şimdilik

abi senin istihbarat saglammis. biliyorsun piyasada siyasi bir hamle ile de olsa negatif yonde hareketlilik basladi.

Çörek otu işiyle uğraşıyorum

Konuyu görüntüleyenler

Geri