💻 NBA 2K27 Full free İndir - oyna 🏀

dehakan7

Uzman
Puan 426
Çözümler 4
Web sitesi
www.sinetech.tr
@dehakan7
NBA 'in en iyi oyunu çıktı basketbolun unutulmaz seri oyunu nba 2027 rune tarafından tam kırıldı güncell
2 kişilik yeni takımlar ve yeni oyuncularla nba oyununu yapay zeka teknoloji ve modları ile farklı seçenekler de oynayın
En gerçekçi animasyon ve atmosferle basketbolu heyecanla oynayın..

Go file
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Fitgirl

Ücretli oynamak isteyenler için linkler ...

steam

Playstation

Xbox

NBA 'in en iyi oyunu çıktı basketbolun unutulmaz seri oyunu nba 2027 rune tarafından tam kırıldı güncell
2 kişilik yeni takımlar ve yeni oyuncularla nba oyununu yapay zeka teknoloji ve modları ile farklı seçenekler de oynayın
En gerçekçi animasyon ve atmosferle basketbolu heyecanla oynayın..

Go file

Fitgirl

Ücretli oynamak isteyenler için linkler ...

steam

Playstation

Xbox

crack herzaman sıkıntı kral

Selam , tam anlamadım nasıl bir sıkıntı oldu , hata için ekran görüntüsü varsa çözüm için yardımcı olabilirim ;)
o anlamda degil üstadım virüs olabilir crackler herzman sıkıntı o yüzden

o anlamda degil üstadım virüs olabilir crackler herzman sıkıntı o yüzden
Hıııım tamam şimdi anladım tabi o konu biraz karışık , önlemi alınca çok sorun olmuyor, 90 dan beri bilgisayar kullanırım para ile oyun almışlığım yoktur ;) ama önlem diye sorarsanız sadece oyun olarak kullandığım bilgisayar var yani virüs olsa silerim herşeyi windows kurar geçerim, ama şimdiye kadar da hiç sorun yaşamadım yinede sağlam yerlerden indiriyorum oyunları , para verip oynayanlara da saygı duyarım , fikir vermesi amacıyla anlattım kullandığım yöntemi , iyi oyunlar

Sorun yaşamadan oyun indirdiğim crakli oyun siteleri...

30 yıldır pc kullanırım 30 yıldır antivürüs yüklemem 30 yıldır craklı program işletim sistemi ve oyun kullanırım ne 1 kurus para kaptırdım ne de sorun yasadım işletim sistemi bile çökmedi yani ne yaptıgınızı biliyorsanız ne yapmamanız gerektiğini biliyorsanız hiç bir sorun yok eğer bilmiyorsanız googleda gezerken bile sorun yaşarsınız. bu arada siteler güzelmiş hocam sağolasın

30 yıldır pc kullanırım 30 yıldır antivürüs yüklemem 30 yıldır craklı program işletim sistemi ve oyun kullanırım ne 1 kurus para kaptırdım ne de sorun yasadım işletim sistemi bile çökmedi yani ne yaptıgınızı biliyorsanız ne yapmamanız gerektiğini biliyorsanız hiç bir sorun yok eğer bilmiyorsanız googleda gezerken bile sorun yaşarsınız. bu arada siteler güzelmiş hocam sağolasın
Rica ederim , aynı düşüncede olmamız da ziyadesiyle memnun etti beni ;)

Hıııım tamam şimdi anladım tabi o konu biraz karışık , önlemi alınca çok sorun olmuyor, 90 dan beri bilgisayar kullanırım para ile oyun almışlığım yoktur ;) ama önlem diye sorarsanız sadece oyun olarak kullandığım bilgisayar var yani virüs olsa silerim herşeyi windows kurar geçerim, ama şimdiye kadar da hiç sorun yaşamadım yinede sağlam yerlerden indiriyorum oyunları , para verip oynayanlara da saygı duyarım , fikir vermesi amacıyla anlattım kullandığım yöntemi , iyi oyunlar

Sorun yaşamadan oyun indirdiğim crakli oyun siteleri...

bu sitelerden oyun indirdim linux pc ye oynadim benim demek istedigim sey bedava peynir fare kapaninda bulunur derler siz onlem olarak sadece oyun icin kullaniyormussunuz yani bilginizin calinmasi pek mumkun değil bende genelde para vermem hocam :) nadiren son yillarda siber güvenlik adim atinca basladim

bu sitelerden oyun indirdim linux pc ye oynadim benim demek istedigim sey bedava peynir fare kapaninda bulunur derler siz onlem olarak sadece oyun icin kullaniyormussunuz yani bilginizin calinmasi pek mumkun değil bende genelde para vermem hocam :) nadiren son yillarda siber güvenlik adim atinca basladim

Siber güvenlik çok derin bir konu kolaylıklar dilerim ;)

Siber güvenlik çok derin bir konu kolaylıklar dilerim ;)
teşekkürler hocam öyle durumlar varki atıyorum siz normal pc niz ile oyun pcniz ayni Ağa bagli oyun pcnizde isi bilen bir hacker olursa yatay gecis yapabiliyor yani agdaki diger cihaza yatay gecis sızabiliyor acık bulursa filan

o yuzden misafir ag olusturup oyle baglanin oyun bilgisayari ile misafir aga baglanirsaniz diger agdaki cihazlara erisemez

teşekkürler hocam öyle durumlar varki atıyorum siz normal pc niz ile oyun pcniz ayni Ağa bagli oyun pcnizde isi bilen bir hacker olursa yatay gecis yapabiliyor yani agdaki diger cihaza yata gecis sızabiliyor acık bulursa filan

Microsoft Windows üzerinde istemediğin kadar açık var zaten, o yüzden onu da modlu kullanıyorum ;)

Daha önceleri Revios Atlas ve Ghost Spectre sürümlerini de kullandım ama en son xlite diyorum ...

bende dodi den genelde oyun indirirdim linux kullanirdim wine ile sanal windowsda calistirmis gibi oluyordum yani baya onlem almis oluyordum ve wine da calisiyo diye fps dususu olmuyordu normal akıcı oynuyordum linux da

Microsoft Windows üzerinde istemediğin kadar açık var zaten, o yüzden onu da modlu kullanıyorum ;)

Daha önceleri Revios Atlas ve Ghost Spectre sürümlerini de kullandım ama en son xlite diyorum ...
ilk defa duyuyorum windowsx lite nasil hocam kısaca bilgilendirirmisiniz guvenlik olarak ve ui olarak

ilk defa duyuyorum windowsx lite nasil hocam kısaca bilgilendirirmisiniz guvenlik olarak ve ui olarak
Siteye bakarsanız epey geniş yelpazede modlu sürümleri göreceksiniz, hafif olması için epey emek verilmiş oyun sürümü lite sürümü gibi ayrımlarda yapılmış deneyerek kendinize uygun olanı bulabilirsiniz, kesinlikle tavsiye ederim ;)

Siteye bakarsanız epey geniş yelpazede modlu sürümleri göreceksiniz, hafif olması için epey emek verilmiş oyun sürümü lite sürümü gibi ayrımlarda yapılmış deneyerek kendinize uygun olanı bulabilirsiniz, kesinlikle tavsiye ederim ;)
cok teşekkür ederim üstadım kesinlikle bir yukluycem

Geri