Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kimse bunun hakkında birşey bilmiyor ise ne anlatacaklar hocam? tek taraflı bakmayın olaylaraActığım konuya 55 kişi bakmış bir kişi çıkıp ta ben yardım edeyim demedi
Özelden bana yazdın, bu eklentiyi de ben sana önerdim ve resimli şekilde anlattım. Ne bir geri dönüş bir teşekkür.Actığım konuya 55 kişi bakmış bir kişi çıkıp ta ben yardım edeyim demedi
Hangi makale ben anlayamadım konuyu?Programı kurmuşlar taraftar arıyorlar yani kendileri yanıyor istiyorlar ki birileride gelsin tek olmayalım yana caksan kendin yan ben bu makaleyi rüyadamı gördümde yazdım kaynak olmasa neden yazayım biri cık mış resim atıyor bende resim attım şimdi ne olacak böyle sacma bir şey olur mu madem yükleme yaptın kendine taraftar oluşturma yani istiyorsunki benim cihazım batıyor seninkide batsın ayıptır ya yapmayın insaflı olun.
Ben box sürümünü taradım ne jotti ne virustotal bir şey çıkmadı.Gördüğüm kadarıyla inanmayıp kendilerini taraftar oluşturmak isteyenlere Güncel delil.Ekli dosyayı görüntüle 14920

Bu konuda paylaştığın şey telefona kurulan bir şey değil ki, chrome eklentisi? Ben mi yanlış görüyorum kafam karıştı, herkes farklı bir şey yazıyor.Konu telefona kurulması sitede oynatmak değil.
evet iki konuyu birbirine eklediBu konuda paylaştığın şey telefona kurulan bir şey değil ki, chrome eklentisi? Ben mi yanlış görüyorum kafam karıştı, herkes farklı bir şey yazıyor.
Olur öyle, insanlık hali.evet iki konuyu birbirine ekledi