Native MPEG-Dash + HLS Playback

eTasci

Paylaşımcı
Konular
8
Programı tam anlamıyla anlatabilecek biri varmıdır .Hiç kimse programın nasıl calıştığını anlatmıyor. Hiç bilmeyene antır gibi anlatacak usta arıyorum.

Actığım konuya 55 kişi bakmış bir kişi çıkıp ta ben yardım edeyim demedi

Actığım konuya 55 kişi bakmış bir kişi çıkıp ta ben yardım edeyim demedi
Özelden bana yazdın, bu eklentiyi de ben sana önerdim ve resimli şekilde anlattım. Ne bir geri dönüş bir teşekkür.
Bir de gelmiş burada "bir kişi çıkıp ta ben yardım edeyim demedi" diyorsun. Neyin kafası bu birader? Atayım mı mesajların ss'ini istersen?

Tamam arkadaşlar sakin olalım beğenirsiniz takmayın kafaya artık teşekkür falan kimse etmiyor paylaşım yapsan bile teşekkür edenler aynı çoğunlukla

Bu eklentide Chrome/Firefox'ta herhangi bir m3u8 veya mpd bağlantısına tıklayarak doğrudan yeni sekmede oynatabilirsiniz.

Programı kurmuşlar taraftar arıyorlar yani kendileri yanıyor istiyorlar ki birileride gelsin tek olmayalım yana caksan kendin yan ben bu makaleyi rüyadamı gördümde yazdım kaynak olmasa neden yazayım biri cık mış resim atıyor bende resim attım şimdi ne olacak böyle sacma bir şey olur mu madem yükleme yaptın kendine taraftar oluşturma yani istiyorsunki benim cihazım batıyor seninkide batsın ayıptır ya yapmayın insaflı olun.
Hangi makale ben anlayamadım konuyu?

Gördüğüm kadarıyla inanmayıp kendilerini taraftar oluşturmak isteyenlere Güncel delil.Ekli dosyayı görüntüle 14920
Ben box sürümünü taradım ne jotti ne virustotal bir şey çıkmadı.

1761391020732
1761391039466

Mobil sürümünü tarıyorum.

1761391142851
1761391162052

Mobil sürümde böyle bir şey çıkıyor reis. Ben box sürümünü kullanıyorum. Ayrıca box cihazda kullanıyorum. Kullanıp kullanmamak size kalmış.

Bu konuda paylaştığın şey telefona kurulan bir şey değil ki, chrome eklentisi? Ben mi yanlış görüyorum kafam karıştı, herkes farklı bir şey yazıyor.
evet iki konuyu birbirine ekledi

Geri