buradan kendine uygun bir liste bulabilirsinlütfen yardım edin
Benim listem hep çalışıyor bozulduğu anda ben düzeltmeye çalışıyorum ve sizin birşey yapmanıza gerek kalmıyor şans verirseniz sevinirimbu forum da herkesin hayali
kalıcı bir m3u bulmak imkansız
hergün üşenmeden listeleri indirip kullanacaksan forum da hergün m3u paylaşılıyor ama o paylaşımların da ömrü kısa
Xtream code bölümü olan bir oynatıcıya gireceksiniz alttaki bilgileri.200 kişilik ve limitsiz liste.lütfen yardım edin
Çalışıyor teşekkürler.Xtream code bölümü olan bir oynatıcıya gireceksiniz alttaki bilgileri.200 kişilik ve limitsiz liste.
h ttp://vip84.fritzinet.com:80
nova
FST2aPPpyh
(h ttp:// bölümündeki boşluğu silerek ekleyin)
M3u yada çevirdim şimdi aynı linki…Çalışıyor teşekkürler.
Çalışıyor teşekkürler ama içinde dizi film yok.Xtream code bölümü olan bir oynatıcıya gireceksiniz alttaki bilgileri.200 kişilik ve limitsiz liste.
h ttp://vip84.fritzinet.com:80
nova
FST2aPPpyh
(h ttp:// bölümündeki boşluğu silerek ekleyin)
Bilmiyorum..Ben yeni bir liste indirince ulusal-spor-beelgeseli ayırıp temizliyorum.Benim için olmadığı daha iyi.Çalışıyor teşekkürler ama içinde dizi film yok.
Canım kardeşim ben ulusal-spor-beelgeseli DEDİM ama neyse önemli değil 12.000 tane filmim var ölene kadar yeter yaniBilmiyorum..Ben yeni bir liste indirince ulusal-spor-beelgeseli ayırıp temizliyorum.Benim için olmadığı daha iyi.