myway06 m3u Listesi

ilerki zamanlarda listeye eklemeler yapacam şu an github hesabım yok eskılerı hep kapandı farklı bi github benzeri uygulama kullanarak yeni liste hazırlamaya çalışıyorum yakın zaman da eklerim teşşekürler
Bu sizin yaptığınız yasal yabancı kanal listesi benim şu ana kadar karşılaştığım en kapsamlı ve özenli listeydi. Emeğinize sağlık. Evet eskiler hep kapandı şiddetle yeni m3u listenize ihtiyacımız var. Kolaylıklar diliyorum.

Selam VLC uygulamasında açtım ama kanallar kendi kendine değişiyor 5 10 saniye sonra nasıl düzeltebilirim

Selam VLC uygulamasında açtım ama kanallar kendi kendine değişiyor 5 10 saniye sonra nasıl düzeltebilirim
VLC hiç kullanmadım hocam ama forumda bilen arkadaşlar yardımcı olur size

internet hızınıza göre kanalları acılması degişir arkadaşlar özelden yazmanıza gerek yok internet hızınız öenmli kanlların acılmasında

m3u listesinde güncelleme yapılmışdır ulusal kanallar tekrardan aktif hale getirilmişdir iyi seyirler

Tamamen yasal m3u8 listesi

Televizio ve Tivimate m3u İptv listesi

14.10.2025 liste günceleme yapıldı

Listeyi siz mi hazırladınız yoksa bir yerden almamı öyleyse sözüm yok eğer siz hazırladıysanız neden kanalları düşük çözünürlükte kaydettiniz örnek vereyim tv8 720 yapmışsınız 1080 destekliyor tv 8,5 480 yapmışsınız 1080 destekliyor öğrenebilir miyim teknik bir sorun mu var da öğle yaptınız.

Emeğin için çok teşekür ederim, ayrıca ileriki günler de de türkiye lagal tv yayınlarını güncel tutarsanız çok memnun olacağım.

listeyi k
Listeyi siz mi hazırladınız yoksa bir yerden almamı öyleyse sözüm yok eğer siz hazırladıysanız neden kanalları düşük çözünürlükte kaydettiniz örnek vereyim tv8 720 yapmışsınız 1080 destekliyor tv 8,5 480 yapmışsınız 1080 destekliyor öğrenebilir miyim teknik bir sorun mu var da öğle yaptınız.
listeyi buldugum adrelerle sureklı degiştiriyorum 1080 buldugum zaman mutlaka eklerim 2 gun arayla güncelleme yapıyorum tek tek elle

Geri