Bıraktım artık zamanım yok çok uğraş istiyor hocam.anlik kullanıcı çok fazla bence ,ücretsiz olduğu için.Yayınlar sürekli kırılıyor hocam 4dk çalısıyor sonra düşüyor.
Buffer ayarını large yada extralarge yapın ben o şekilde izliyorum.televizio ek ayarlar kismi.Yayınlar sürekli kırılıyor hocam 4dk çalısıyor sonra düşüyor.
Emeğine sağlık kardeşArkadaşlar yeni M3u ve kısa Link----> eklendi .film ekseni eklendi iyi seyirler.Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
M3u.dev sitesine baktım az önce toplamda 5800 kişi kısa linki indirmiş.yani yayınların gelmesi mucize bence.Yayınlar sürekli kırılıyor hocam 4dk çalısıyor sonra düşüyor.
Teşekkür ederim elinize emeğinize sağlıkBuffer ayarını large yada extralarge yapın ben o şekilde izliyorum.televizio ek ayarlar kismi.
EyvallahKısa Link ve m3u guncelledim arkadaşlar.calismayan kanalları favori yapmayın.buffer ayarlarını yüksek tutun bu kadar.Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Çalışanları kullanın.baglantin iyi olması lazım.bende çalışıyor şu an.calismayan linkleri temizleyecek zamanım yok şuan.edit yapabilen varsa yapsın4k yayınlar neden çalışmıyor
Reis Allah Kolaylık versin ......Çalışanları kullanın.baglantin iyi olması lazım.bende çalışıyor şu an.calismayan linkleri temizleyecek zamanım yok şuan.edit yapabilen varsa yapsın