Bu linki Televizo ya ekledim fakat film arşivi çıkmadı bende
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bu linki Televizo ya ekledim fakat film arşivi çıkmadı bende
M3u İPTV ile yükledim ben 19500 Kanal görünüyor.filmlerde Kanal gibi gözüküyor.Ben denedim , 2413 adet kanal var totalde.
Fasumeha bununla deneyinBen denedim , 2413 adet kanal var totalde.
hocam m3u iptv ile yükledim 2600 kanal tek çıktı 50 kadar film vardı ellerine sağlıkM3u İPTV ile yükledim ben 19500 Kanal görünüyor.filmlerde Kanal gibi gözüküyor.
Evet yukledim. Teşekkür ederim ama 2481 kanal varFasumeha bununla deneyinZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.. Bunu kullanın.
M3u dosyasını indirip onu yüklersen hocam .ben öyle yaptım.Evet yukledim. Teşekkür ederim ama 2481 kanal var
Ellerine sağlık üstadListeler güncellendi.çalismayan kanalları güncelledim.ilk mesaj.
Olmaz olur mu üstad valla inanırımAşırı yüklenmeden bazı serverları kapatmışlar.
@k i r l i için yazmıştın cevabı ama alıntı yapmamışım..Konu içindeki mesaj 'My m3u List 4k/QHD/vod/belgesel/film' My m3u List 4k/QHD/vod/belgesel/film
Teşekkür ederim kardeşimÇok basit aslında..Bende önceden çok zorlanırdım.Önde dosyayı google drive a atıyoruz.Sonra drive a girip paylaşım seçeneklerini bağlantıya sahip olan herkes olarak değiştirip bağlantıyı kopyalıyoruz en son..Ama bu link bizim çalışan bir linkimiz değil.Google link çeviricide dönüştürmemiz gerekiyor,linkini bırakıyorum.Kopyaladığımız bağlantıyı oraya yapıştırıp dönüştürünce artık çalışan bir link haline geliyor.Onu kopyalayıp kısaltmak kalıyor..mth.tc ücretsiz ve sınırsız oluşuyla mükemmel bir link kısaltma sitesi.Oraya üye olup kopyaladığımız linki yapıştırıp kısaltıyoruz.Sonrada istediğimiz ismi verebiliriz kimsenin daha önce kullanmadığı..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.